Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Váleníčko, válení

Hezkou sobotu!
Už dávno jsem tu chtěla přidat fotky, jak si naše osmyšky hoví v novém hamaku a dostávám se k tomu až teď. Jsem totiž na víkend u našich a normálně se trochu nudím. :D Přijela jsem tu po dloudé době, nebyla jsem doma snad dva měsíce. No a je to hrozný nezvyk. U sebe ve Zlíně jsem zvyklá si v sobotu ráno udělat snídani, mrknout na seriál a pak něco uklidím, nechám po obýváku proběhnout osmáčky, které musím hlídat, uvařím (nebo pomůžu něco příteli, když vaří on) a pomaličku se schyluje k obědu, po kterém se opět uklidí a pak většinou vyrážíme s milým někam na procházku, na kafe, do kina, na výlet. No a teď je deset a já prostě nemám co dělat. :D Vždycky, když přijedu mě maminka obskakuje, stará se o mě, chystá mi všemožné jídlo, nenechá si s ničím pomoct a já jsem tu jak kdyby mi bylo zase pět. :) Nádhera, co?

Takže se teď válím v postel s noťasem, sleduju seriály a nevím, co bych tak dělala. Ne, že bych ve Zlíně skákala od jednoho k druhému  nezastavila se, ale prostě to tam mám aktivnější a když ne, tak něco podnikám s přítelem, ať už je to třeba jen desková hra doma. Asi si pak ještě přečtu knížku, dám si oběd a vemu berňátko na procházku kolem lesa. To miluju a vždycky si to tu užívám, protože ve Zlíně tak krásné lesy ani naši Bernu nemám. :) Akorát kdyby nebyla taková zima! >.< No a dál uvidím, buď navštívím bratránky nebo babičku nebo všechny. Prostě samá zábava a nic nedělání. :D

Teď už zpátky k osmáčkům. Co mají novou klec, přítel jim vymýšlí samé nové blbinky, průlezky, žebříčky a odpočívací místečka, takže se mají jako prasátka v žitě. Teď před nedávnem jim koupil za dvě stovky nádherný, zevnitř plyšový, hamak na spinkání. Já byla skeptická a trošku jsem nadávala, že ho stejně brzy zničí. Už měli tolik hamaků! Vždycky jsme jim nějaký vyrobili z kousku měkkého hadříku, jednou jim dokonce překrásný hamak ušila moje maminka. Dělala a tom půl dne, měl i karabinky na zavěšení, prostě nádhera. A co ty mrchy s tím vším udělali? Minimálně tři rohy hamaku vždy ukousali, celý hamak počuraly, nanosily tam bordel a dál je nezajímal. Jenže teď? "Haló, holky dostali jsme konečně něco pro nás dost dobré!" Ano prosím. Hamak za dvě stovky, krásně vzorovaný, zevnitř plyšový, to je to pravé ořechové, v tom spinkat budou. Tak se podívejte, jak si ty naše rozežrané potvůrky krásně hoví. :)











2 komentáře:

  1. Hezké fotky. Deskové hry, jak to poslední dobou vidím, jsou stále oblíbené.

    OdpovědětVymazat
  2. Moj mamka sice není ten typ, co by mě obskakovala, ale za to babičky jsou. takže kdykoliv k nim jedeme na návštěvu tak si to náležitě užívám:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)