Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Healthy

Zdravím vás.
Tak jsme se včera s milým i s Effy bezpečně zase dopravili do Zlína, Effy už to ani nebrala tak, jako cestování poprvé a hned se se mnou bavila (když jsme ji vezli na Vánoce ze Zlína domů, asi den a půl se se mnou bavila jen minimálně :D). 

 Effy ještě před cestou. 
Momentálně si spokojeně pochurpkává v seně, předtím si užívala nasušenou mrkvičku. No a já bych se s ní od včerejška mohla skoro ztotožnit, protože jsem si najela na zdravější jídlo a zatím mě to i baví. :D Jedu si oblíbený zelený čaj, vodu s limetkou, včera jsem si na večeři udělala kuskus se zeleninkou, k snídani oblíbený cottage s kukuřící (tu miluju ^^) a teď obědvám zeleninovou polévku. Nečekejte tu z toho sice žádný fit blog, nebudu vám kompletně psát své jídelníčky včetně svačin (ano, rozhodla jsem se jíst pětkrát denně menší dávky a jsem zvědavá, jestli mi to vydrží i až začnu chodit zas do práce a do školy), ale na instagramu občas nějakou tu food fotku najdete. Nevím, proč si lidi častěji neudělají nějaké zdravé jídlo, mě třeba zdravé jídlo chutná hodně, jen jsem jídlu za poslední rok nevěnovala pozornost a vedla docela uhanný životní styl, takže mi to nedošlo.

Mimochodem jsem obsadila kuchyň a  mám tu pěkný bordel, protože se bohužel zkouška blíží. >.<

2 komentáře:

  1. Já měl taky zeleninovou polévku, ještě víc zeleniny než ty a nasekal jsem do ní špagety. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem se snažila jíst zdravě ale vydrželo mi to asi měsíc a nezhubla jsem ani kilo, tak nevím kde se stala chyba. Ale co mě zajímá poslední dobou tak je takový diety a to jídlo vypadá fakt zdravé tak uvažuji že bych to vyzkoušela touhle formou stravování.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)