Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Jahodové psaní

Ahooj.
Představte si, dneska jsem tak hrozně myslela na to, jak se v pondělí těším do Zlína, až si po schůzce k práci pujdu něco ponakupovat, až se stalo to, že jsem byla ve Zlíně už dnes. :D Brácha si jel kupovat boty, tak jsem s nima jela taky. Ale zatím jsem si jen tak obhlídla obchody a nechala si to na pondělí, ať si můžu nakoupit v klidu bez našich.

Zatím jsem ale ulovila tenhle náádherný velký áčtverkový sešit s jahodama (to se budou psát poznámky ^^) a tužku na oči (kterou jsem ale schválně koupila hnědou, protože ji chci na obočí). No a taky jsem si na našla u DVDček za 10,- film St. Trinians. Mám ten film moc ráda, je to taková chytrá komedie z anglického prostředí a tak je fajn ho mít i na DVDčku. Už na něj s bráchou koukáme. :)) Bráška totiž miluje, když Flash dělá němce. :D




1 komentář:

  1. This 12 months, people under 40 accounted for two-thirds of the two.5 million new customers on South Korea’s high cryptocurrency exchanges, according to numbers from opposition lawmaker Kwon Eun-hee. Central bank governor Lee Ju-yeol beforehand raised the prospect of curbing loans to ensure that|to make certain that} highly leveraged crypto buying and selling doesn’t spill over and disrupt South Korea’s financial system. “We have close to 70% of high school|of highschool} graduates enrolling in faculties, and our economic system can’t supply enough jobs meet the qualifications and calls for of all our highly educated younger people,” says Kim. “It’s a structural problem, no matter which get together is in energy.” As a result, 메리트카지노 younger individuals are taking jobs they’re overqualified for, working part-time, or in temporary gigs, says Gibson.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)