Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Prosinec

Zdravím. :)

Naposledy jsem nějaký "deníkový" článek psala na začátku podzimu, tak jsem si řekla, že když je dneska konec prosince, tak si ho trošku připomenu a napíšu krátký článek o něm, ať tu máme i trochu té zimy. :) 

Jak jsem už psala v minulém článku, listopad a prosinec se točil kolem mé nové práce. To už víte z posledního článku a já chci ještě moc poděkovat za tu spoustu milých a krásných reakcí a komentářů! :)

Právě kvůli tomu, že jsem se zajížděla v novéh práci se mi asi ani nechtělo zatím psát osobnější článek a spíš jsem se věnovala recenzím. (Mimochodem, další je na cestě, vyjde snad během příštího týdne. :)) Mám ale spoustu zážitků i mimo práci, tak pojďme na takový menší listopadovo-prosincový článek. ;)

V listopadu jsme zase asi dvakrát hlídali kocoura Maxe. Taky jsme vyrazili na několik nádherných procházek. Podzim mám moc ráda a taková procházka v barevné přírodě prozářené sluncem je k nezaplacení. :) Když to ještě zakončíte v kavárně, tak to fakt stojí za to. :) Občas pořád ještě venčíme zdarma. V listopadu jsme venčili Ginu ve Vizovicích, která byla úplně zlatá. :) 


Ještě skočím malinko zpátky k dnu před začátkem listopadu - 31. října. Trochu jsme slavili Halloween. :) Vydlabali jsme si dvě dýně jako vždycky. Tentokrát jsme ale neslavili jen doma. Vyšli jsme si do jedné kavárny, kde měli celý týden halloweenskou výzdobu a menu. Moc se jim to povedlo! Měli vyzdobenou i zahradu před kavárnou, i interiér a super byla taky spousta drinků a různých creepy dobrot. :) 

Listopad byl krásný, jak už jsem zmínila, ale pak už začal podzim postupně přecházet do zimy, tak jsem vytáhla svíčky, deky, čaje a trávila některé neděle jen tak u knížek. A nebo taky u pohádek. :))

Vyrazili jsme i do kina. Film Hora mezi námi můžu jen a jen doporučit. Byl skvělý a určitě na něj mrkněte. ;)


Začal advent. Utekl mi hrozně rychle, že mi připadá, že jsem si ho vůbec neužila. Ale když se zpětně dívám na fotky, tak vlastně užila. :) Udělala jsem si nějakou výzdobu, stihla i napéct nějaké cukroví. No a zase jsme toho hodně přečetli doma na pohovce i nachodili venku ve sněhu. :)


Ve Zlíně jsme si brzo nazdobili stromeček, abychom si ho užili, než na Vánoce odjedeme k našim. V polovině prosince jsme se podívali na vánoční trhy do Olomouce a stejně jako minulý rok navštívili i antikvariát, kde se nám minule tak líbilo. :) Dokonce jsme se tam mrkli do kočičí kavárny, kde už bylo taky všechno plně ve vánočním duchu. :) 


No a najednou byla třetí adventní neděle. V práci jsem si taky udělala vánoční výzdobu, při obědě se dívala na zasněženou zahradu, začala jsem nosit cukroví, pouštět koledy a čekat na Vánoce. :) Doma jsem si před spaním nechávala předčítat pohádky z Fimfára, zase pálila svíčky o sto šest a za chvilku byl poslední den v práci, kde jsem dostala první dárečky a druhý den ráno už jsme se balili k našim. :) 


Vánoce byly kouzelné, jak jinak. Ježíšek je u nás vždycky štědrý a samozřejmě nezapomněl ani na knížky. Stihla jsem spoustu pohádek, jídla, válení i procházek s naší láskou Bernou. :) Brzo jí bude 8 let, ale pořád má ze sněhu radost jak štěně. :)



Dneska je poslední den v roce a mě to nějak vůbec nebere, přijde mi to jako obyčejný volný den. Nikdy jsem neviděla moc důvodů k oslavám Silvestra, protože podle mě nemá být jen Nový rok nějakým předělem a novým startem. :) Užiju si ho ale ještě právě jako sváteční volno, kdy člověk nemá výčitky z toho, že vlastně tak nějak nic nedělá. Už se ale zas taky docela těším, až něco znovu dělat začnu. :D Nejsem typ člověka, co by se doma rád válel 10 dní v kuse. Potřebuju zase svůj režim, protože čeho je moc, toho je příšliš. :) Proto už se zase těším na Zlín, práci, svůj režim a nové zážitky. :) 

Tak mějte krásný poslední den roku 2017 a doufám, že se tu na blogu sejdeme i v tom roce dalším. :)

6 komentářů:

  1. pekne sis to uzivala, bohaty mesic, porad se neco delo :-) a mas moc krasne fotky

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsi skvělý prosinec! Je super, že tě to v nové práci baví:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Ta perníková chaloupka se vám moc povedla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to dělal jen přítel, mě se do toho moc nechtělo, ale on miluje zdobení perníčků. :D

      Vymazat
  4. Miluju takové články! Ta chaloupka je krásná :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)