Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Trikomarket: Vytvoř si tričko s vlastním potiskem

Nedávno jsem byla kontaktována, jestli bych měla zájem o spolupráci s eshopem Trikomarket.cz, který se zabývá vlastními potisky na oblečení. Eshop se mi zalíbil a navíc mě hned napadlo, co bych si na tričko nechala vytisknout, tak jsem si řekla, že to tedy otestuju. Triko mám doma už nějakou dobu, takže je otestováno a tady je pro vás recenze. ;)


Jako produkt jsem si vybrala dámské tričko Premium v bílé barvě, které je ze 100% částečně česané bavlny a má gramáž 190 g/m ². Je velice příjemné, velikost sedí v pohodě a zdá se mi i dost kvalitní, a tak myslím, že něco určitě vydrží. :) Tisk mi přijde taky naprosto v pohodě. Kdyby se s ním dělo po čase něco nehezkého, dám určitě vědět, ale zatím si nemyslím, že by to byl typ potisku, který se vám začne po několika opráních loupat. Samozřejmě ale je třeba prát a žehlit podle cedulky, ale to snad není třeba zdůrazňovat. ;)

Ať ale nepředbíhám - jakmile si vyberete triko, můžete přejít už přímo do kreatoru, kde si uzpůsobíte potisk  přesně podle sebe. 

Můžete na tričko vložit jakýkoliv vlastní obrázek nebo si vybrat z velkého množství přednastavených motivů. V motivech se dá pohodlně hledat i podle klíčových slov, takže najdete přesně to, co se vám hodí - jednoduše a rychle. :)

Samozřejmě nechybí ani možnost vložit text a vytvořit si tak na tričku nápis. :) Tady jsem si bohužel ale nevybrala z fontů. Není jich sice málo, ale nakonec jsem zvolila možnost si to navrhnout úplně sama a vytvořila jsem si motiv z obrázku a vlastního textu s oblíbeným fontem, který mám v počítači. Pokud jste trošičku šikovnější a ovládáte aspoň základy úprav obrázku a textu, tak si klidně můžete možnosti takhle rozšířit. :) Jakmile jsem si vytvořila vlastní motiv, uložila jsem si ho v jpeg formátu a nahrála už přímo do kreatoru. :) Obrázky nebo text je možné dát jak na přední část trička, tak i na záda nebo na rukávy.

Když se náhodou při tvoření ještě rozmyslíte, klidně si můžete ještě změníte barvu trika a nebo velikost (v kreatoru máte při ruce i tabulku velikostí, kdyby jste si nebyli jistí). Pokud si s něčím nebudete vědět rady, přímo v kreatoru je také video návod.

Když máte vlastní tričko hotovo, stačí už jen dokončit objednávku a čekat, až vám přijde. :) Platit můžete kartou, převodem nebo si klidně nechat zaslat zásilku na dobírku. Jako dopravce eshop volí Českou poštu. V Břeclavi si dokonce můžete objednávku vyzvednout osobně. :) 

Doba doručení se liší jednak podle toho, zda je vámi vybrané triko skladem a také podle toho, jak rychle stihnou motiv natisknout. Ke mě tričko dorazilo do 6 pracovních dní a to mi ještě z trikomarketu psali, že je to delší, kvůli technickým potížím, jinak by snad měla být doba dodání ještě kratší. :)


V dnešní době je na internetu spoustu eshopů, kde si můžete vytvořit oblečení podle sebe. Ne vždy je ale potisk nebo samotné oblečení kvalitní. Trikomarket mám ale tedy otestovaný a můžu s čistým svědomím doporučit. ;) Teď před Vánoci to navíc může být pěkný tip na dárek. No a navíc pokud chcete třeba na nějakou akci pro vás a kamarády vytvořit několik stejných triček, můžete dostat i množstevní slevu. :)

13 komentářů:

  1. Tričko vypadá parádně :) Kdyby bylo takové v obchodě, tak bych si ho koupila. Miluji cokoliv, na čem je kočka <3 Super tip na vánoční dárek, jdu se na shop hned podívat :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle trickovy vyrobny sleduju uz delsi dobu ale nikdy sem nesehnala odvahu si neco nechat udelat. hlavne asi proto ze mam milion napadu a nevim kterej vybrat jen jako ten jeden co udelam :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Asi budu myš :( No nic. Ale trička s vlastním potisknem jsou vždy nejlepší, už dlouho chci mít triko, na kterém bude napsané "Zpomal, nestíhám si číst tvoje tričko" :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to moc hezky. Z tomu potisku - kočky miluju, ale narodit se jako myš by mohlo být docela hustý :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá moc hezky, taky už jsem si dělala "vlastní" tričko a je to paráda ;)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá nádherně originální a vtipné. Občas přemýšlím, že si vytvořím vlastní triko ale nemám na to žádný nápad :D

    Chci se zeptat náhodou nějaké zkušenosti s tímhle eshopem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkušenost máš v článku. :) Tričko mám už nějakých pár měsíců a pořád vypadá dobře, jinak s eshopem všechno v pořádku. :) Pokud nemáš vlastní nápad, můžeš si vytvořit tričko z různých motivů, které už mají nahrané na eshopu a jen si je umístíš a poskládáš, jak potřebuješ. :)

      Vymazat
  7. Paráda, já jsem tak ráda že jsem tě našla, máš fakt krásné články a nejvíce mám ráda ty o módě, líbí se mi i že se nebojíš nakupovat na netu, já z toho mám trošku strach. Kámoška má ale dobrou zkušenost s tímto eshopem, neznáš ho náhodou?Díky za každou dobrou radu. Přeji ti nádherný den. Karamelka

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle originální potisky jsou super. Hlavně se fantazii meze nekladou co se týká potisku. A co se týká oblečení, já ráda nosím takové pohodlné oblečení. A hlavně když může podpořit místní výrobce a českou ekonomiku. A hlavně když se cítím dobře a na názory ostatních moc nedám.

    OdpovědětVymazat
  9. Manželovi jsem také zkoušela vytvořit vlastní tričko, bohužel to ale dopadlo katastrofálně. Nahrála jsem úplně špatnou kvalitu obrázku a když přišlo, bylo to tak rozmazané a nepovedené, že se mi chtělo plakat. Nakonec jsem si řekla, že si nebudu dělat starost s unikátním tričkem a radši mu koupím něco, co má rád, jako například UNCS trička.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to mě pobavilo :-) já se na takové věci už raději ani nedívám a obchodům se snažím vyhýbat, moje šatní skříň už praská ve švech, ale moc pěkný a vtipný motiv, povedené. Myslím si, že je to super tip na dárek, já si takhle jedno triko objednala pro manžela u jiné společnosti a tedy zpracování nebylo vůbec kvalitní, tohle vypadá podstatně lépe, tak tomu možná dám ještě jednu šanci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, mám velice podobnou zkušenost. Taky už jsem několikrát nechávala podobná trička s potiskem vyrábět jako dárek a ne vždy byla ta kvalita úplně stoprocentní. Bohužel jak si člověk to tričko nemůže osahat, tak je to jako kupovat zajíce v pytli. Musím ale říct, že asi nejvíc mě překvapil jeden velkoobchod oblečení, kde dělají právě i potisk. Právě od nich byly ty trička asi nejkvalitnější.

      Vymazat
  11. Ahoj, máš velmi zajímavé články. U delší dobu vím o těchto tričkových výrobnách. Uvažuji, že si někdy od tohoto trikomarketu dám udělat pro sebe tričko. Já trička a topy na sebe sháním zde , nedávno jsem si tam koupila překrásné tričko. Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)