Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Podzimně

Zdravím!
Jak užíváte podzim? U nás teda propukl naplno a i když není tak krásně prosluněný jako ten minulý, pár hezkých dnů se občas najde. Předminulý víkend jsme byli u našich a hned jak jsem v pátek přijela, jsem s mamkou vyrazila k lesu, protože jsme chtěli právě toho hezkého počasí ještě využít a já si chtěla nasbírat nějaké drobné krásy, abych si vytvořila nějakou dekoraci. Procházka byla super, vždycky mi čas strávený v přírodě dodá hrozně moc energie. Dokonce jsem si někde utrhla přímo ze stromu jablko, které bylo úžasně sladké, takže nálada stoupla ještě výš. :D

Nasbírala jsem si nějaké šípky a pár dalších drobností a doma jsem se hned pustila do jejich lepení na věnec, který nám už vesele ve Zlíně visí na dveřích. Brácha se mi smál, že se mi to chce takhle po jednom kousíčku lepit, ale pro mě to byl úžasný relax a fakt mě to bavilo, udělala bych ještě 3 takové věnce! :D Nejsem moc zručná a často se do tvoření nehrnu, ale když už se do něčeho jednou za uherský rok pustím, tak si to užívám. Nakonec se mi myslím povedl docela hezky. :)

Celý víkend u našich byl opravdu typicky podzimní. V sobotu jsme se byli mrknout na svatováclavské trhy na městě a pak jsme se až do nedělního odpoledne váleli doma a sledovali nějaké filmy, i když jsem si na chvíli od filmů odběhla ke koupání čtyřicetikilového psa, což bylo docela náročné. :D Pak se ale už Berna v klidu sušila před krbem, na gauč se ke mě vedle přítele a bráchy přidal další chlap - kocour a idylka pokračovala dál.




Poslední týdny jsem jinak měla dost rozlítané, proto jsem ani nenapsala nic moc dřív. Stihla jsem ale i menší výlet do Luhačovic, knihotrh ve Zlíně a pár návštěv kaváren. Taky jsem konečně dokončila můj první online kurz tvůrčího psaní. Byl fakt super, pokud ho budete chtít taky zkusit, vygooglete si René Nekuda. ;) Hlavně jsem ale pracovala na tom, abych byla v životě zas o něco spokojenější a i když to není ještě zajeté, tak se myslím dost zadařilo, takže mám obrovskou radost, ale o tom až jindy... ;)


Tento víkend, který právě byl, se nic moc nedělo, akorát jsme mrkli na jednu menší akci ve městě a pak jsme chtěli s přítelem vyjet vysílat, ale jakmile jsme vyjeli na kopec, totálně se zatáhlo a rozpršelo, což pro signál k vysílání není úplně ideální, takže jsme tam jen chvilku pozorovali okolí a pak jsme zas zajeli zpátky domů. Snad bude nadcházející víkend ohledně počasí hezčí. :)

Co podnikáte vy? Napište mi do komentářů. ;)  Má být teď zase krásně, tak už přemýšlím, co vymyslíme na to další volno. :) Ráda bych ještě provětrala kola, tak možná někam vyjedeme, ať si zas trochu rozhýbeme kostry. Lenošení doma u knihy a čaje je na podzim ideální, ale taky to nedokážu praktikovat pořád v kuse.

12 komentářů:

  1. Koukám že si užíváš tak zvolna, já to mám nápodobně. Teď nechodím do práce, marodím, tak chodím na procházky hlavně na houby, na druhou stranu pořád někde lítám po doktorech a sem tam pomalu sháním nějaký ten vánoční dárek, co mi zrovna padne do oka. Já už na kolo dlouho nesednu, protože jsem měla bouračku a kolo je na padrť. Věnec se ti povedl, už jsem koukala na instagramu, taky přemýšlím o něčem podobném. Uvidím jestli se k tomu dokopu.

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mne podzim znamená období klidu. Nic se mi nechce a nedělám nic moc produktivního. Alespoň v porovnání s mým jarem a létem.
    Jsem trochu nachlazená, pravděpodobně z toho, jak pořád postávám na školní zahradě, když mají děti velkou nebo obědovou přestávku.
    Rozšířili jsme proto sbírku čajů o pár zahřívacích dobrot. Teď mě napadá, že bych o nich mohla napsat článek... Uvidíme. :)
    Koupání tak velkého psa musí být fakt zážitek. :D Stačí mi koupat sedmikilového nenávidiče vody... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky, v takovém zašedlém ponurém efektu, který se mi strašně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. To musel být povedený víkend :) ten věneček vypadá krásně :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Věnec je moc krásný :) Já si podzim užívám parádně, mám ho strašně ráda ♥

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  6. Já podzim miluju, hlavně když můžu lenošit s nějakou dobrou knížkou, kakaem a trávit čas u krbu :) teď se mi venku nejvíc líbí ta podzimní příroda, všude barevné listí :) jen to studenější počasí mě trochu mrzí, mám raději sluníčko :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  7. nádherné fotky! :) kdyby byl podzim celou dobu takové "babí léto", tak bych ho klidně měla celý rok :D ale ten pravý podzim se špatným počasím...ten u mě ne-e :D

    OdpovědětVymazat
  8. A mě je zima. :D Už to začalo... Přišel podzim a mě je prostě skoro nonstop zima! :D
    Každopádně mám strašně ráda podzimní procházky do lesa. Ty barvy, ten šum, to chrastění listí pod nohama. :) Jen kdyby bylo o něco teplejc. :D
    Jo a věnec se povedl! Musela to být hrozná piplačka. Čím jsi lepila, tavkou? :)
    Michelle B - blog
    Facebook - portfolio :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Ano, je to tavnou pistolí. :) Piplačka to byla, ale já si to úplně užívala. :D Tím, jak dělám podobné věci dvakrát do roka je to pro mě fakt relax a hrozně mě to baví. :)

      Vymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)