Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Deštivý víkend

Přeju hezkou neděli!
Je sice trochu propršená, ale o důvod víc si zalézt s čajem pod peřinu, psát blog nebo nějaké číst, sledovat seriály a pak si otevřít knížku a dát si k tomu něco dobrého. V tomhle duchu se teda aspoň táhne zatím moje neděle. :)


Začal nám podzim. Už i oficiálně. Zatím se teda nekoná žádné babí léto a aspoň teda u nás naběhlo pořádné chladno a déšť. I když jsem z podzimu unavená a líná, snažím se nenechat počasím zviklat a užívám si dny i tak, protože jinak mám podzim opravdu ráda.

Tento víkend stíhám i lenošení, i akci. Přítel odjel na celý víkend pryč, tak jsem si tu pozvala mamku, abychom si zas udělaly trochu víc času na sebe. V pátek jsme si zašli na večeři, koukli po obchodech a večer vyrazily na lampionový průvod, který šel Zlínem. Je to teda akce hlavně pro děti a možná jsme tam vypadaly trošku nepatřičně, ale máme rády světýlka a procházky, tak proč se nepřipojit? :) Navíc se ráda vyskytuju na místech, kde srší radost - a hlavně dětská radost. K dětem nijak extra netíhnu, ale to, čemu říkám dětská radost s nimi mám společné. Občas to pro někoho je legrační, ale ač mám 23 let, jsem pyšná na to, že se umím z věcí radovat stejně tak, jako dítě. Stačí mi pro hezčí den málo, třeba právě krásné lampiony a světla v parku, který byl cílem průvodu. :) 


Včera jsem mamku vzala v rámci dne zlínského kraje do jednadvacítky. Už jsme tam spolu byly, ale ještě se neprojela baťovou kanceláří, která je vlastně výtahem, takže jsem zavítaly i tam. Prošly jsme se také po muzeu, galerii a zakončili to všechno v teplé kavárně u cappuccina a dortu


Teď už je mamka pryč a já mám zbytek dne pro sebe, což taky někdy není úplně na škodu. Ač mám společnost svých milovaných ráda, stejně tak miluju mít pár hodin, kdy jsem v bytě sama jen s osmyškama, knihama a velkou konvicí čaje. Když je venku ošklivě, tak takový den doma není vůbec k zahození. :) Rozečetla jsem si novou knížku Malá princezna od F. H. Burnettové. Jako malá jsem naprosto milovala stejnojmenný film podle této knihy a tak jsem se konečně pustila i do knižní verze tohoto krásného a milého příběhu. Určitě doporučuju třeba na právě takovéto víkendové odpoledne. ;)



Přeju vám hezký zbytek neděle, ať už si ji užíváte doma nebo jinde. :)
A ještě pro vás mám jeden tip, který se docela může hodit, poku máte rádi audioknihy.

https://www.audiolibrix.com/cs?afid=741

Jak víte, můj blog spolupracuje s eshopem Audiolibrix, který prodává mnoho skvělých audioknih. 26. 9. v úterý slaví tento eshop 5. narozeniny. A připravil si pro nás všechny krásnou narozeninovou akci, která bude probíhat nejen v úterý, ale taky ve středu. Bude zlevňovat audioknihy, které mají lidi nejvíc ve wishlistech, bude mít první audioknihu v Klubu za 5 kaček a druhý den za 49. Zlevní i poukazy a navíc pro ty hravé (což jsme my všichni :)) má i audiolibrixácký kvíz Chcete být audionářem. Tak nezapomeňte! Ať už audioknihy posloucháte pravidelně nebo s nimi chcete teprve začít, v úterý a ve středu sraz na Audiolibrix.com! ;)

6 komentářů:

  1. Já jsem měla hodně aktivní včerejšek, déšť mi tom vůbec nepřekážel.
    Teď lenoším ve vlaku a hrozně se nudím, protoze jsem si nevzala notebook a knížku jsem stihla přečíst už v pátek. Ach jo. :D


    Já podzim vůbec nemám ráda, tma, zima, brr. Mám z toho vždycky špatnou náladu.

    OdpovědětVymazat
  2. Tu radost úplně chápu. :) Zrovna dneska jsem si takhle "dětinsky" zpříjemnila den, když jsem po cestě sbírala kaštany a spadené lístky. Je to potřeba. Člověk by se jinak z toho dospěláckého světa zbláznil. :)

    -Jsem Denii-

    OdpovědětVymazat
  3. nahodou si myslim, ze je fajn mit detskou radost, sice nekomu clovek pripada jako blazen, ale alespon ma radost ze zivota i u drobnych malickosti :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to, že sis to s mamkou užila. To je dobře, já tu měla od pátečního večera do sobotního zase kamarádku s kterou se nevidím moc často, protože bydlí v jiném městě než já :)
    Děkuji tip na knihu, už jsem si ji napsala a podívám se po ni :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tomu říkám skvělý víkend! :-) Na lampionovém průvodě jsem nikdy nebyla, ale klidně bych šla, kdyby se něco takového v okolí vyskytlo! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  6. Já se poslední dobou celkem nudím, ale teď bych to volno měla mít nabité, takže se těším :) lampiony ti závidím, to je vždycky fajn podívaná :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)