Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Tak ahoj!

Jak jsem už psala, zítra odlétáme na dovču do Bulharska. Měla jsem ale chuť ještě napsat krátký článek, tak jsem tu! ;) 

Dovolená mi začala v pátek odpoledne. Nemohla jsem se dočkat. Sice jsem byla docela odpočatá z víkendu na Pálavě, ale i tak je prostě super mít alespoň jednou za rok dva týdny volna v kuse. Na víkend jsme byli ještě u našich. Koupali jsme se, opalovali, byli jsme zase na pár hodin vysílat. Jo a taky jsem se válela v houpací síti a četla. A číst hodlám ještě víc! 

Anténa plní svůj účel, v sobotu jsme dovysílali až do 250 km vzdálenosti!

Na dovču mám zabalené dvě knížky, třetí mám v e-čtečce a dvě jako audio v mobilu. A kdyby to náhodou nestačilo, čtečka to jistí a něco dalšího se tam určitě najde. Na to se vždycky těším nejvíc - že budu mít čas číst. Můžu se opalovat, užívat si dovolenou a při tom číst a číst. ^^ Samozřejmě se na dovolené jen neválím, užívám si i jiné věci, ale stejně je to k nezaplacení. 

Budu určitě fotit. A to jako hodně! Po dovolené se můžete těšit na plno fotek, a to jak z pláže, tak třeba z města, jestli se povede. Máme dokonce v plánu navštívit historickou část města v Nesebaru, kde jsem jednou už trochu nakoukla a je to tam nádherné. Taky se chci konečně tento rok donutit vstát ještě za tmy a vidět východ slunce na pláži. ^^

Nejvíc se mi bude stýskat po našich myších. Včera jsme odvezli osmyšky k paní, která nám je pohlídá a tak mi tu už skoro 24 hodin chybí jejich šramocení a pískání.. Už jak jsme odjížděli se mi stýskalo! Ale zas vím, že o ně bude dobře postaráno, tak to stýskání snad nějak přežiju. :)


Osmyši v autě. :)

 

Tak, nebudu to už protahovat, musím jít balit a brzy spát. Letí nám to hrozně brzy, takže musím vstávat tak kolem půl 2 v noci. Šílené! Ale co bych pro moře neudělala, že jo. :D Tak se mějte hezky a piště mi do komentářů vaše dovolenkové zážitky! Pro ty moje sledujte můj INSTAGRAM. No a neděli se těšte na přednastavený článek a ahoj! ;)

7 komentářů:

  1. Bulharsko si užij, myslím že touhle dobou už se vyvaluješ pěkně na pláži :-) Mě čeká v srpnu také výlet k moři. Už se těším na fotky

    OdpovědětVymazat
  2. V Bulharsku jsem byla před dvě lety a je tam krásně :) Šťastnou cestu a užij si dovolenou!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Ja už letím po páté, vždycky se moc těším, je tam opravdu krásně jak píšeš. :) A děkuju! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak si dovcu poradne uzij :) Ja byla v Amsterdamu a u more v Chorvatsku :D Jeste planujeme Viden :) mej se krasne :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  5. Já se na dovolenou vždy těším právě na ten čas ke čtení a samotné čtení. Já se totiž numím opalovat jen tak. Jedině s knihou v roce. Letos bohužel k moři nejedeme. Ale vloni jsem dala za 8 dní 12 knih a několik povídek na netu a byla jsem spokojená. :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  6. Tvůj Instáč poctivě sleduju :)!Užij si moře, já zatím pořád pracuju,ale za tři týdny jedu do Amsterdamu a pak Londýna.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)