Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Dárky v pořádně chlapském provedení!


Dneska pro vás mám recenzi balzámu na rty pro muže. Poskytl mi jej ke zhodnocení český eshop ForGents.cz, který funguje od léta 2015.

Tento eshop se specializuje na prodej poměrně originálních dárků pro muže. Když jsem na ForGents poprvé narazila, hned jsem prolustrovala, co všechno vlastně nabízí a byla jsem mile překvapena. Pak jsem prošla celý eshop ještě podruhé a pořádně. Ukázala jsem jej také příteli a byli jsme oba nadšení.

Když se řekne "originální dárky pro muže", hned se mi vybaví spoustu eshopů s věcmi, které se tváří jako originální, ale většinou už jsou na všech eshopech stejné a je to pořád dokola. Různé pokladničky s vychytávkami, golf, který můžete hrát na záchodě, sprchový gel, který vypadá jako olej do auta. To všechno je pěkné a pár takových dárků už jsem chlapům ve svém okolí sama pořídila. Ale vždycky jsem si říkala, že už by to chtělo konečně něco nového.

Zaujalo mě, že právě kluci z ForGents se rozhodli tyto dárky pojmout jinak. Všechno vypadá moc hezky a luxusně, takže se dámy vaše drahá polovička (případně jiný muž) bude cítit určitě opravdu výjimečně, když od vás takový dárek dostane.

Měla jsem možnost vyzkoušet jeden výrobek ke zhodnocení, tak jsem povolala přítele, aby vybral něco on sám. Zalíbil se mu balzám na rty pro muže, takže se teď na něj mrkneme. :) S testováním samozřejmě pomáhal hlavně přítel, protože co by to byl za článek o dárcích pro muže, kdyby si to sám nějaký chlap neozkoušel, že? :)
Zvolili jsme si doručení na výdejní místo Zásilkovny. Jinak eshop nabízí také osobní vyzvednutí v Plzni, doručení přes PPL nebo Českou poštu. Můžete si objednat i na Slovensko, ale tam pouze přes Zásilkovnu. Zásilkovna mi ale přijde asi jako nejlepší řešení, pokud ji máte v dosahu (jakože má výdejních míst fakt hodně, dokonce v mém mini rodném městečku jedno je :)). Doručení byla rychlovka! Do dvou pracovních dnů už jsme měli balíček doma, což je super, protože přítel se hrozně těšil. :D

Balzám přišel krásně zabalený v krabičce, uložený ještě do dřevité vlny. Celá krabice byla obalena i bublinkovou folií, takže se nemusíte bát, že by se dárku po cestě něco stalo, a vy jste museli narychlo shánět jiný. K zásilce je přiložena i kartička s tištěným "dopisem", osobně podepsaná oběma pány, kteří za eshopem stojí, kteří děkují za nákup, což mi přišlo hrozně milé. Navíc je to krása sama! ^^


Řeknete si - hm, balzám pro chlapa, takových je všude plno. No jo, ale to balení! Není to jen obyčejná krabička, celý design působí daleko výrazněji, než běžné balzámy z obchodů. Navíc přítel má pro tyhle designové blbinky slabost, takže byl opravdu potěšený. Líbí se mu hlavně, že má balzám masivní šroubovací vršek, který v pohodě chlapi uchopí a balzám pohodlně otevřou a zase zavřou. Já mám třeba doma kelímkový balzám, který nemá šroubovací víčko, ale vršek se musí prostě "odloupnout". No a otevřít ho, dá kolikrát práci i mně. Musím na to mít delší nehty, což si většinou chlapi moc nepěstují, že jo. :D

Balzám strašně příjemně voní po vanilce. (Což ocení spíše dámy, v čemž ale vidím tu výhodu, že aspoň pánové nebudou mít nouzi o polibky. :)) Má velice příjemnou konzistenci a hrozně lehce se roztírá. Přítel ho používá už zhruba týden a je s ním spokojený. Netrpí sice nijak extra na rozpraskané rty, takže z tohoto hlediska to moc neposoudí. Ale jinak mívá, hlavně venku, často suché rty - no a s balzámem je po problému. A taky po mém problému - konečně mu nebudu pořád muset půjčovat ten svůj. :D

Na ForGents najdete spoustu krásných dárečků. Jsou rozděleny jednoduše do kategorií jako například "Kosmetika a holení", "Péče o zevnějšek", "Kancelář", "Hobby a sport" a jiné. Přítele hodně zaujala kategorie "Cestování", kde pokukoval třeba po skládacím příboru, krabičce na svačinu a po stylové nerezové lahvi na vodu. Taky se mu líbí krásné smaltovaném nádobí z kategorie "Domácnost". Chodí totiž často do přírody s vysílačkou a chce někdy vyrazit i se spacákem, protože soutěže v tomto oboru bývají často několik hodin. Proto by se mu na takové táboření tyhle věci určitě hodily. Jsou praktické a navíc by se mezi ostatními blýsknul! :)



Na kolo, kterým třeba zrovna on jezdívá na jaře a v létě do práce, by se zas určitě hodil mosazný zvonek. Dalším praktickým dárkem může být třeba sada na leštění obuvi. No, je toho prostě spousta a každý pán si určitě vybere. Však jen eshop ukažte svým mužům, bráchům, tatínkům, dědečkům a kamarádům a uvidíte! :) Přítel měl ze všech těch věcí jiskřičky v očích, jak malé dítě, když dostane velký dort. :)



Tento článek byl napsán ve spolupráci s eshopem ForGents.cz.
S článkem mi pomohl přítel, který testoval a hodnotil, aby vše mělo i pohled chlapa. :) 
Děkuji!

14 komentářů:

  1. To vypadá opravdu suprově :-) Mrknu na jejich web.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, ty jsi zlatá. Moc děkuju, strašně jsi mě potěšila. :)

      Vymazat
  3. To nevim jestli bych doma nekoho prekecala na chlapskej balzam na rty :) ale koukala jsem a veci tam maji pekny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten balzám vypadá skvěle jen škoda, že to není v tubě, takhle je to blbé, že člověk do toho musí šmatat rukami :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento e-shop znám a je opravdu povedený. Nabízí praktické dárky pro muže, což je fajn. Balzám na rty bych pro toho svého uvítala, aby mi nemusel chodit na ty moje :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. produkty vyzerajú dosť zaujímavo, aj to balenie a krabička krásne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná recenze, a je super, že do toho šel přítel s tebou :) Já e-shop neznám, ale mohl by se mi hodit, snažím se přítele naučit používat pánskou kosmetiku, jako například i balzámy na rty, pořád dělá, že to nepotřebuje, a furt mi krade moje :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  8. To vypadá luxusně

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to krásně, ale těch odpadků. :D Doma mám dokonce lžíci, vidličku a nůž v jednom a ještě je tam otvírák na víno a na pivo. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to opravdu moc hezky a zajímavě :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  11. My u nás doma na kosmetiku příliš nejsme :-) A když něco kupujeme, pak se od určité doby snažím, aby to byly výrobky netestované na zvířatech :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)