Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Narozeniny, zoo a zlobivé zdraví

Ahoj, ahoj!! 
Tak mám dnes konečně čas na nový článek. Poslední dny jsem nějak pořád nic nestíhala, ale dneska nemám nic na práci, o čemž vám napíšu pozděj. První něco o předchozích víkendech. :)


Minulou sobotu jsem u našich slavila 22. narozeniny. Moc na ty oslavy nejsem, ale naši, brácha a přítel se vždycky hrozně snaží a za to jsem strašně ráda, protože na to pak hezky vzpomínám. :) Tento rok jsem to oslavila jen s nimi, plus pak přišel jeden známý, ale naprosto mi to stačilo a bylo to krásné, barevné a udělalo mi to fakt radost! :)


Nakoupila jsem nějaké ozdůbky (hlavně ty nejkrásnější brčka na světě!) a šup na víkend k našim na baráček. V sobotu už jsme si všechno nachystali společně s tunou jídlo a následovalo příjemné odpoledne. :) Jo a popřála mi i Berna. :D 

Některé fotky fotil brácha (třeba fort nebo praporky), takže to není žádná pecka (ne, že ode mě by byla :D), ale moc se mi i tak líbí. :)








Dostala jsem spoustu hezkých věcí a něco na útratu od našich. Moc mě taky potěšil přítel, protože mi dal naprsot nádherný červený (jo, barva je důležitá :D) smoothie mixér, což je pr omě naprosto super, protože miluju zdravé jídlo a ve smoothie si udělám fajn svačinku raz dva. :) Taky jsem dostala hooodně obsáhlý časopis, který je jen a jen o Nikonu, takže máme s Nikym zase dost co studovat. :) Všem moc děkuju!! :)

V neděli ráno jsme od našich hned vyrazili zase zpátky do Zlína, protože jsme si chtěli ještě projít zlínskou zoo, jako vždycky jednou za rok v létě. :) No a zase jsem si potvrdila, že je to opravdu nejhezčí zoo, jakou jsem kdy viděla (a to už jich mám pár prochozených). Pokud jste tam ještě nebyli, určitě si to zařaďte na seznam výletů! :) Je tam krásně a navíc mají zvířata opravdu skvělé výběhy, je vidět, že si tam dal někdo opravdu záležet i na detailech a taky hlavně o tom, aby to co nejvíce připomínalo volnou přírodu. :) 

Jo a mají teď novou malou žirafí slečnu! :) A taky mimčo tapíra, které se nám teda neukázalo, ale podle fotek přímo od zoo je rozkošené! 









Ten víkend jsme si fakt dost užili, navíc bylo nádherné počasí, takže jsem po zoo ještě skákli na koupaliště. :)

V týdnu jsme si ještě přímo na moje narozky, tedy v úterý třicátého, zašli s přítelem na nějakou ňamku do města a myslím, že mám naslaveno na celý další rok. :)



Následující víkend, který byl teď, jsem tu měla přes sobotu a neděli mamku. Přítel odjel na víkend pryč a tak jsme si udělali menší dámskou jízdu. Obešli jsme pár akcí ve Zlíně, zašli na kafíčko (i když maminka dává přednost spíš pivu :D) a večer od kina na film Matky na tahu, což je fakt pecka a určitě si ho někdy pusťte taky, protože zaručuju, že se nasmějete a prodloužíte si život minimálně o 5 let! :D :)



No a teď k trošku méně příjemným věcem. Ještě před narozeninama jsme si docela užili se strachem o babičku, protože nám ji odvezli do nemocnice a pak musela na docela riskantní operaci. Naštěstí to dopadlo dobře, babička sice pořád leží v nemocnici, ale už ji přesunuli z JIP na obyčejné oddělení a snad bude v pořádku. Děda tím doma malinko trpí, ale za babičkou pořád jezdil, teď už s ní může i volat a navíc u něj pořád někdo je, jak mamka, tak sestřenky, bratránek, tety. Já se za ním byla podívat i s Bernou, děda měl radost a ona aspoň menší výlet. :)

No a mě zdraví začalo taky docela zlobit. Nejde o nic vážného, ale v noci z neděle na pondělí mě začala bolet osmička. A jak! No a od pondělního ráno vypadám na jedné straně jak sysel. :D Když včera nateklá tvář pořád nesplaskávala a kolem zubu to pořád bolelo, už jsem si zavolala ke své zubařce a dneska ráno vyrazila se zlobivým zubem do ordinace.


Dostala jem žádanku na rentgen a čelistní chirurgii a už jsem šupajdila do nemocnice (kde jsou mimochodem na tomhle oddělení perfektní, hodní a ochotní doktoři s profi přístupem - už s nimi jednu zkušenost mám a fakt můžu jen doporučit).  Pan doktor mi na to hned koukl a dozvěděla jsem se, že se mi kolem osmičky rozjíždí zánět, takže jsem dostala dvě střely injekcí, do zubu drén, aby se zánět nerozvíjel a zítra odpo tam jdu znovu, aby ho vytáhl a možná půjde ven i osmička. Už u své zubařky jsem trvala na tom, že ji chci mít co nejdřív venku, protože vím, že s osmičkama a zánětama mívala velké problémy i moje mamka a fakt nechci zažít nic podobného. Zítra by měl snad být volný sál, takže doufám to vyjde a budu ji mít už fuč. A pokud by nebyl, tak tedy až příští čtvrtek, uvidíme. Hlavně ať to jde hladce!

Dneska po doktorech už jsem si teda celý den odpočívala doma, dokonce jsem snad 3 hodiny přes oběd spala, protože se mi to konečně po drénu a injekcích uklidnilo a narozdíl od dnešní noci, kdy mě to pořád bolelo, jsem se mohla vyspat. Tak mi držte palce, už se docela těším, až od toho budu mít pokoj! :)

Co vy a vaše zuby, taky vás někdy tak potrápily?

7 komentářů:

  1. Všechno nejlepší kk narozeninám, opožděně :).
    Ta fotka se světýlky ve 22 je moc povedená. Když se pokouším světla fotit já, je to katastrofa. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Opozdene preji vsechno nejlepsi k narozeninam:) do Zlina do zoo jsme se chystali, ale bohuzel to nestihame, ale co si pamatuju tal je fakt mpc pekna. Jinak preji aby byl zub co nejdriv venku a mela si pokoj a aby se babi rychle uzdravila:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jjejda, tvá oslava narozenin musela být moc fajn :) opožděně vše nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  4. Hoodně opožděně ti přeju všechno nejkrásnější! :) už jsem slyšela chválu na zlínskou zoo, škoda že jí máme tolik z ruky. No snad se mi povede se tam někdy podívat. :) .. smoothie maker ti závidím, smoothie si dělám tyčovym mixérem a není to ono. A červený? Tuším že máš i červenej foťák viď? Asi bych uhádla tvojí oblíbenou barvu.. ;D
    A babičce přeju hodně zdraví, hlavně že je na tom líp. :) S osmičkama má teď problém i přítel, jemu roste nakřivo a bolí ho to. Jenže na operaci se jít bojí, všichni ho straší, že to bolí jako čert. No ještě víc možná.. :D Tak snad mi to chudák přežije.
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo! a brčka jsou nejvíc roztomilý! Podobný budu objednávat na přítele oslavu.. Ikdyž tam všichni budou pít jen pivo, stejně jim tam vrazim to brčko, když je tak rozkošný. :D

      Vymazat
  5. Děkuji vám na přání. :)

    A Michelle - máš pravdu, červenou barvu miluju, takže přítel už ví, že když mi něco dává, nejvíc mě potěší, že je to červené. :D Ke dvacetinám mi dal krásné stříbrné naušnice, ale první, co jsem po předání dárku řekla bylo "jééééžiši, ta červená puntíkatá krabička je naprosto úžasná". :D Prostě ani bych nepotřebovala naušnice, hlavně, že to mělo červenou krabičku, to jsem celá já, těší mě maličkosti. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)