Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Jak na chalupě

Ahoj! :)
Dneska Vás zdravím od našich. Nějak nám to teď vyšlo, že jsme tu teď už druhý víkend po sobě. :) Ale když je venku už léto v plném proudu, vůnbec mi to nevadí. U našich v domečku se cítím jak někde na dovolené na chalupě! :) A to včetně toho, že tu vlastně nemusím nic dělat, protože ač se nutím s pomocí při čemkoliv jak chci, nikdo mi to tu nedovolí. Třeba minulý víkend mi přišel jak někde v ráji, v pátek veče hezky grilovačka, v sobotu dopoledne návštěva babi s dědou (s mamčiny strany), odpoledne chviličku na menším festiválku vedle ve městě, kde mi tatínek koupil žirafu, jako bych byla malá. :D :) 



Dneska jsem snídala na schodech před domem, sluníčko mi svítilo do očí a uvědomila jsem si, jak je tu nádherně. I když Zlín a město miluju, tady k našim se vracím strašně, strašně ráda! :)

Naši mají teď navíc doma dva kočičí nalezence. :)



Dnes se chystáme s našima, bráchou a přítelem na oslavu 70. narozenin dědečka z taťkovy strany, takže navíc uvidím i víc lidí z rodiny a už se moc těším! :) Začínáme už obědem, takže si ještě tak hodinku budu lenošit a pak hurá oslavovat. Chci si vzít i Nikyho, tak snad z toho vzniknou i nějaké hezké fotky nebo momentky na památku. :) 

No a zítřkem mi víkend a relax určitě nekončí, protože v úterý a ve středu jsou svátky a na pondělí jsme si s milým vzali volno, takže vyrážíme mrknout do Lednice a potom do Mikulova, kde si hezky odpočinem, večer samozřejmě dáme vínečko a pak tam přespíme v malém milém penzionku. :) No a druhý den vyrážíme do Brna na nákupy a procházku na Špilberk. :) Na to se tedy taky už moc těším a určitě sem zase přidám nějaké fotky a zážitky! :) Jinak můžete sledovat nějaké střípky i online na instagramu. :)

instagram.com/day_sy

Tak se mějte zatím nádherně, pracující užívejte víkend nebo pro někoho 5 dní dovolené a vy ostatní celé prázdniny! :)


4 komentáře:

  1. Na vesnici je hezky ale město je město, každé místo má své pro a proti. Takový odpočinek od rušného města, od práce a skvělé být blíž přírodě. Doufám že vám výlety vyjdou, v Lednici je krásně a ráda bych se sem znovu podívala.

    OdpovědětVymazat
  2. Naši taky bydlí na vesnici a na jednu stranu vím, jak mi bude město chybět, ale taky už se nemůžu dočkat až se budu válet u našich na zahradě, jak budu navštěvovat babičky, které se mě budou snažit vykrmit jak husu a celkově si budu užívat to, že budu nezaměstnaná a líná jako veš:D

    A do Lednice se s přítelem chystáme. Těším se na článek s fotkami :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásnučká cicka! :) Lednice chcem už pekne dlho vidieť, takže závidím. A aj tú oslavu, tie sú vždy najlepšie, kopec jedla a stretne sa celá rodina :).

    OdpovědětVymazat
  4. Lednici mám taky na seznamu výletů.
    Jinak se mi hrozně líbí v sidebaru "Sny" je to skvělý nápad a koukám, že už sis jich hodně splnila, jen tak dál :))

    http://barennablogu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)