Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Pouť, sluníčko a divadlo

Hezké pondělí přeju!
Na to, že je začátek pracovního týdne mám dneska docela dobrou náladu. :) Vstávalo se mi skvěle, protože i když vstávám v 5, venku už svítalo a to se chce člověku z postele hned víc, než v zimě. Navíc je venku nádherné počasí a jak já si chodím do práce pěšky, je to při takovém počasí opravdu radost. :)

Poslední dva týdny vůbec bylo skoro pořád takhle hezky. :) Minulý víkend jsme s přítelem byli u našich, protože kousek od nich byla pouť, kam už od mala chodíváme, takže jsme se šli zase mrknout. První jsem jela v sobotu s mamkou na kole (což bylo taky úžasné, miluju si dát sluchátka a projíždět se místy, kde jsem vyrůstala!) a představte si, že jsem ji dokonce mírně "dotlačila" jít se mnou na dva kolotoče. :D Nebyla na žádném snad 25 let a tak to teď byla fakt zábava, křičela, ječela a smála se jako malá, až jsem ji musela trochu mírnit, ale bylo to super. :D

V neděli jsme šli s rodinkou a už i s přítelem ještě jednou, tak jsme si užili znovu a tentokrát jsme šli na ten nejbrutálnější kolotoč, jaký tam byl. No a maminka na scénu znovu. :D Brácha jí slíbil, že když s náma půjde, nechá se vyvolat ve škole z docela důležitého předmětu (to je vydíráníčko, co? :D). Tak se nadechla a šla. Špatně nám bylo teda ještě tak půl hodinu po skončení, ale stálo to za to. :))


Tenhle víkend už jsme měli trošku klidnější. :) V pátek jsem se klasicky prošla z práce domů a krásně se pokochala vonícími šeříky a pak jsme si odpoledne zevlovali u kávičky před bytem. No a v sobotu hurá za kulturou!



Dostali jsme od přítelova kamaráda volňásky do městského divadla tu ve Zlíně (mimochodem, právě tu dokončuje hereckou školu a dostal se na DAMU v Praze - gratulacee, mám radost i za něj :D). Po sobotním úklidu jsme si chvilku zevlovali venku před bytečkem a pak hurá se načančat do divadla. Byli jsme na hře INRI a fakt doporučuju, moc dobré!



No a včera jsme to už vzali taky tak nějak v pohodičce. :) Ráno jsem maminku podarovala mini růžičkama v květináčku, když byl teda ten Den matek, koukli jsme na nějaké pohádky, když byl ten svátek (jak se mi to hezky rýmuje!) a po obědě už jsme se rozloučili a doprovodili mamku na bus. Pak jsme s přítelem akorát procházeli město, při té příležitosti koupili gril (:D), ať máme to posezení před bytem komplet a pak jsme si zašli na zmrzku. Byl to fakt moc vyvedený víkend, hlavně to počasí, och! Asi tu často píšu o počasí, až mi to už přijde trapné, ale mě to dělá fakt strašně velkou radost, když je hezky. ^^ Tento rok je to jaro nádherné, kousek jsem si přinesla i domů na stůl. :)



Copak jste podnikali o víkendu vy?

9 komentářů:

  1. Teda vy jste odvážlivci:) Já vidím na pouti labutě a už se mi dělá špatně...ale dřív mi to nevadilo, nevím, kde se to zlomilo... Nenadálý nákupy jsou super, kdysi jsem šla na procházku, potkala bazar a koupila houpací křeslo :) Taky jsem ráda, že je hezky, včera jsme se byli podívat na slavnostech k výročí Karla IV a dali si parádní venkovní oběd.

    OdpovědětVymazat
  2. Na pouti jsem nebyla ani nepamatuji, ale po téhle atrakci bych stoprocentně šla krmit kachny:D
    Ale hrozně vám závidím ty volné víkendy a a krásné počasí. Volný víkend jsem měla naposled loni a vyloženě krásné počasí tu taky moc často nekoná. A když jo tak sedíme v práci:D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsme o víkendu byli na výletě a užívali si rozkvetlé sakury,přírodu,sluníčko,parky,apod.Bylo to moc fajn:)Taky miluju jaro a když je krásně,nemá to chybu:)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš na fotce krásnou pusinku i oči... to hned hezky naladí. :)

    OdpovědětVymazat
  5. na kolo tak´é jezdím, je to super a přesně s těma sluchátkama :-D
    Na stejném kolotoči jsem byla tak před 3 lety a už bych nikdy nešla, dobrý zážitek, ale byo mi tááák špatně:(

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj máš nějaký tip na super stránku s návodem na blogspot? :)
    nevím třeba jak se dělají ty rámečky v menu a celkově :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný víkend jsi měla, až Ti ho i trošku závidím, poněvadž já byla v práci :D jinak Ti to moc sluší, jsi krásně nalíčená ;)

    OdpovědětVymazat
  8. strašně pěkně píšeš :-) a opravdu ti závidím tu odvahu jít na tuto atrakci, já bych se do toho nedokopala :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší :-). Je vidět že jsi si to užila. Já bych se hned vydala na pouť, mám chuť na nějakou pouťovou sladkost. Musím se pochlubit, na tom brutálním kolotoči jsem byla i já a nedopadlo to dobře. Pamatuji si jak jsem u tety celé odpoledne ležela celá zelená na gauči jak mi bylo zle.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)