Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Mája a Jíťa 03/2016

Ahoj!
Už to je tak tři týdny, co jsem fotila tyhle dvě kamarádky a fotky jsem jim předala už dávno, ale nějak furt nebylo kdy je dát sem na blog, takže přidávám malou ukázku. :)



U tohohle focení jsme málem zmrzly. :D Mě tedahlavně  prsty, ale holky asi promrzly tak nějak celkově. Mělo být krásné počasí, ale vystřelilo si z nás a teplota nebyla nic moc. Navíc sem tam na 5 minut i zapršelo, ale nakonec jsme to zvládly a po focení si zašli sednout na něco teplého.

Focení dvou holek dohromady nebylo vůbec lehké a fotila jsem je dohromady vlastně jen proto, že chtěly společné fotky, ale jinak je opravdu focení dvojice hrozný skok od focení jednotlivce, není to sranda. Pak jsem ale hlavně fotila každou zvlášť a to už bylo trochu lepší, i když mám se ještě hooodně co učit. ;)

Ale jak už jsem psala, focení Vendy (článek s fotkami tu) a taky tady holek bylo pro mě spíš tím, abych si vůbec focení lidí zkusila, protože jinak k tomu moc příležitostí nemám (až na to že někdy otravuju s focením přítele :D). Teď už si od toho dám zase asi chvíli pauzu a spíš budu studovat knížky (mám jich snad milion, které si chci pujčit! :D), ať to příště je ještě lepší. ^^ Taky bych moc a moc ráda pořídila objektiv s pevným sklem, který je vhodný i pro portréty a vůbec líp vykresluje, takže asi zas pomalu začnu šetřit. :D Ale dost mi to dalo, protože jsme se aspoň předvědla pár "kámošům" z foto fóra a ti mi ukázaly, co je dobře, co je špatně, s čím se ještě něco dá dělat, takže jsem moc ráda, že jsem do tohohle šla. Focení lidí mě fakt strašně, strašně moc baví, protože to není jen o tom focení, ale zároveň si u toho pokecáte, zasmějete se, zacvičíte si (fakt, některé moje krkolomné poźy, abych chytila úhel pohledu, který chci jsou legrační :D).

Teď už se teda můžete mrknout, nebudu tu opět dávat všechno, zbytek můžete shlédnout na zoneramě. ;)

Všechny fotky Máji: zonerama.com/domlyfoto/Album/1290264


  

Všechny fotky Jíťi: zonerama.com/domlyfoto/Album/1302324




Všechny společné fotky holek: zonerama.com/domlyfoto/Album/1289919




Během tohohle týdne se ještě můžete těšit na článek o víkendu, hezky jsem si ho zas užila, i když ho postihla jedna nemilá událost. Tak zas příště, mějte se! ;)

5 komentářů:

  1. Jsou povedené a i ta poslední, jako dvojice. Taky rád fotím lidi. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jsou užasné, to že jste mrzly kvůli fotkám naprosto chápu, dělám co celkem často :D ale hlavní je že to pak stojí za to. jinak na mém blogu je giveaway kdyby jsi se chtěla zapojit :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké fotky, moc se mi líbí ta Máji ve fialovém svetru, má takovou uvolněnou atmosféru :)
    Little Notes

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím,že se ti fotky povedly.Taky se mi nejvíc líbí ta fotka s Májou ve fialovém svetru,tam jí to fakt sekne:)Je taková šmrncovní a lehce sexy:)Těším se na další článek:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)