Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Ahoj jaro!

Hezký den!
Jak si užíváte konečně to jarní počasí? :) Je to skvělé, když se konečně oteplilo, že jo? Přicházelo to pomaloučku, ale jinak tu poslední dny máme sem tam i 21 stupňů! Teď se má zase malinko ochladit, ale zima už se určitě nevrátí. :)

S jarem zase začínají naše výlety. S přítelem neradi sedíme doma na zadku a tak když je venku hezky (někdy samozřejmě i v zimě, ale v teplém počasí je to vždycky lepší) vyjíždíme o víkendech sem tam na výlety. :) Předchozí víkend jsme byli na zahájení sezony zámku Holešov. Večerními prohlídkami zámku prováděli lidé v naprosto dokonalých a skvělých kostýmech, škoda, že jsem je nestihla vyfotit. :) My si ale raději zámek prošli sami, když byla ta možnost.


Pak si přítel zastřílel z luku (kde je luk nebo něco podobného, tam on se žene) a ještě jsme se podívali na nějaké ohnivé představení. Kluci byli fakt strašně šikovní, já se spálím i když z trouby vyndavam plech a mám na ruce chňapku. :D Takže respekt k nim. :D

Tento víkend máme naplánovaný trochu větší výlet. Dneska to jsou 4 roky, co jsme s přítelem spolu. Nemůžu tomu uvěřit, jak ten čas strašně letí, ale je tomu tak. :) No a jelikož jsme still in love a až na výjimky si nelezeme na nervy (:D) a rádi spolu trávíme čas, tak jsme si k výročí nadělili výlet do Prahy. :) Jedeme hned v sobotu ráno RegioJetem a na dopoledne máme naplánovanou výstavu Titanicu. Pak si dáme nějaký dobrý oběd a uděláme si hezkou procházku po historické Praze. Už nejsem na to se hnát do Prahy čistě jenom za památkama, ale máme po trase hrad a Karlův most, takže to projdem a pak bych si ráda odpočinula na náplavce a následně prošla obchody na Václaváku. Ale uvidíme, jak se to ještě vyvrbí. Každopádně se oba moc těšíme. :) A já aspoň provětrám Nikyho a něco si vyfotím.

Prej není žárlivec, jen došly červené. :D :)

Když jsem u toho focení, pomalu se dostávám ke konečnému zpracování fotek holek, o kterých jsem tu už psala. Až bude víc prostoru a bude vše hotové, určitě tu něco pak ukážu. Jak jste si všimli, fakt jsem teď zase začala blogovat víc a začalo mě to taky víc bavit, takže se těšte na větší hustotu článků. :)

Jaké výlety jste podnikli v poslední době vy? Určitě ráda uvítám nějaký tip na to, kam se podívat příště!!

6 komentářů:

  1. Fotka s ohňovou show je moc hezká :) A gratuluji k výročí, na Titanic se taky někdy chystáme, tak doufám, že to bude stát za to. A jinak můžu v Praze doporučit restauraci Tom's burger, pokud jste na burgery. Mají jich hodně i vegetariánské a za skvělé ceny :)
    Little Notes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji. :) Doporučila jsi mi to samé co kamarádka a váhala jsem mezi tímto a The pub a asi teda zvolíme Tom´s burger, je to zrovna v místě, kde se naobědvat chceme. :D Já teda teď už dlooouhou dobu mám totálně převrácený jídelníček od nezdravého, ale koukala jsem, že tam mají i jiná jídla nebo je možnost si dát burger s bezlepkovou bulkou, což mi přijde super. :)

      Vymazat
  2. Parádní program na výlet a super nápad oslavit vaše výročí právě výletem do Prahy:)Na výstavu Titanicu bych se šla taky podívat, takže pokud bude čas a možnost, určitě bychom si taky udělali výlet do Prahy, ale aspoň na 3 dny.Tak si to s přítelem hezky oslavte a ať vám to vydrží:)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju k výročí!!! :) Je skvělý nápad jet tam na výlet jako takový dárek, taky by se mi to líbilo, miluju Prahu. Užije si to :)

    http://katty-in-the-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Opožděně gratuluji k výročí a ať vám to pořád klape :)
    Jinak u nás se ukázalo jaro tak jeden den a a od té doby je zase zima, takže máme smůlu. A to máme taky naplánovaných milion výletů:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ta ohňová fotka je vážně super! Já nejraději jezdím do Jeseníků :) Ať je jaro, nebo zima, i když tady momentálně počasí připomíná deštivý podzim.

    Piosek

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)