Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Vendy 03/2016

Ahoj, ahoj! 
Tak jsem zpět ve Zlíně, hezky jsem si o Velikonocích odpočinula a taky zafotila. Už jsem tu psala, že mám domluveno nějaké focení a dnes už mám dokonce KONEČNĚ zpracované první fotky z pátku. :)


V pátek jsem fotila Vendy. Moc jsem se těšila, protože Vendy má 14 a zatím vůbec nepotřebuje jakýkoliv makeup, je naprosto přirozená, navíc je to třeštidlo, takže jsou fotky krásně uvolněné. Ještě musím při upravování trochu držet na uzdě konstrast, ale jinak jsem s fotkami docela spokojená a Vendy naštěstí taky. Na to, že to bylo moje první větší focení "modelky", tak to snad není žádná hrůza. Navíc mě to strašně bavilo a to i v sobotu, kdy jsem fotila Máju s Jíťou (fotky určitě později také ukážu, i když tohle upravování bude tak na týden :D). Docela mě to nakoplo k tomu, abych začala šetiřt na objektiv vhodnější pro portréty. ^^ Snad se mi teď občas zas podaří někoho fotit a trénovat a trénovat. Ale jsem už domluvená s bratránkama, že bych nafotila i je a jinak Mája, kterou jsem fotila v sobotu je do pózování totální nadšenec, takže jsme určitě nefotili naposled. :)


Dávám sem jen pár fotek, které se mi líbí nejvíc, nebudu je sem dávat všechny, protože jsem založila galerii na zoneramě, kde je to přehlednější a tak si je můžete prohlédnout tam. :)

www.zonerama.com/domlyfoto/Album/1276925 

 



Jak se líbí Vendy vám? A co říkáte na fotky? :)


10 komentářů:

  1. Super fotky, modelka je vážně moc pěkná a působí sympaticky :) Líbí se mi zvlášť fotka DSC_1414, protože vypadá skoro, jak kdybys zachytila okamžik, kdy slečně někdo řekl něco vtipného :) Působí prostě přirozeně, nenuceně... :)
    <a href="http://little-notes- of-life.blogspot.cz/">Little Notes</a>

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Jinak on právě šel s náma i brácha, takže ji rozesmíval a bylo to celé takové fajn a pohodové. Já sama jsem ráda, že šel taky, protože s Vendy jsem se zatím znala jen od vidění a tak kdyby šla se mnou fotit sama by možná nebyla tak uvolněná. :)

      Vymazat
  2. velmi pekne, vesele fotky!

    Pozyvam na MEGA giveaway o Rimmel, Niveu a ine. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky nejsou špatný, ale ani to není nic extra. Ikdyž se slečna příjemně usmívá, z fotek jde cejtit pohoda a upřimnost, tak všechny ty další na uvedenym webu mi přijdou na jedno brdo. Ale na první focení to neni tak špatný :) nejhezči je asi ta na webu, kde slečna pózuje a za ní je vidět jen ta sucha tráva(či co to je:D) .. Je tam fajn póza, výraz, kompozice je taky v pohodě a pozadí nijak neruší, naopak mi tam přijde i vhodný :)
    Omlouvám se, že to nejsou jen slova chvály, ale píšu to upřímně :)
    Michelle B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tebou náhodou souhlasím, mě samotné tomu taky prostě něco chybí. :D Jak píšu, musím trénovat, opravdu jsem takhle fotila poprvé. Navíc nemám ideální objektiv na portréty, musím začít šetřit. :)

      Vymazat
  4. Tak super! Bála jsem se, že jsem si dovolila moc :D ale přesně, nejvíc se toho člověk naučí když bude pořád zkoušet a zkoušet a zkoušet! :) s lepším objektivem ti to zas půjde o neco líp! :) a jestli se můžu zeptat, na co teď fotíš a na co šetříš? Teda jestli už máš vybráno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám teď Nikon D3200 s objektivem 18-55, což není na portréty ideál no. Taková základní začátečnícká sada prostě. :D Plánuju právě nějaké pevné sklo, asi Tamron 90 nebo Sigma 105 a možná pak zas o rok později něco s proměnlivým objektivem, to spíš na jiné věci, ale teď mě fakt chytlo to focení lidí, takže první nějaké to portrétové. :)

      Vymazat
  5. krásne tričko sympatická baba :) také konečne priordzené :)

    TeenMumy

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná holka o bych neřekl, že jí je teprve 14.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)