Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Tak ahoj

Hezké nedělní odpoledne!
Ozývám se zase po delší době, ale teď to nebylo tím, že by se mi psát nechtělo nebo tím, že jsem neměla čas. Umřel mi notebook. Chudáček. Můj červený úžasný Fujitsu, kterého jsem fakt milovala mě po 4 letech opustil. Repektive opustila ho grafika plus měl už delší dobu špatnou baterku. Když se to sečte, nemělo pro mě cenu takový starý noťas nechávat opravovat, i když ho chci ještě za nějakou symbolickou cenu prodat a až si nová majitelka opravy udělá, ještě jí poslouží. Řekla jsem mu teda "tak ahoj" a teď už jenom čeká až pojedu k našim, aby mohl brácha jeho disk připojit ke svému počítači a vytáhl mi pár dat, které nemám zálohované. Zbytek mám naštěstí na exteráku.

Nyní už vám píšu z nového Snížka (poslední roky jsem začala elektronice dávat jména a tak tu infantilnost omluvte :)). Pomohl mi ho vybrat bráška. Už delší dobu se dost zajímá o počítače, když mám s něčím problém hned volám jeho, i svým kamarádům počítače spravuje, takže občas když přijedu a vejdu k němu do pokoje tam má tři rozmontované počítače, které dává dohromady. :D Proto jsem se obrátila na něj. Vybral skvěle, zatím jsem moc spokojená, i když ho mám krátce. Důležité pro mě je, že není dosekaný, jako můj starý notebook. To už mi někdy fakt lezlo na nervy a kolikrát než jsem se někam doklikala jsem ho raději vypla a šla si číst knížku. :D Teď je to fajn. A to mi ještě brácha o víkendu doveze nové RAM. Původně jsem je koupila pro starý noťas právě z toho důvodu, aby byl rychlejší, ale na něm už je nevyužiju a podle bráchy budou sedět i do nového, který má sice ty své v pořádku, ale dostane větší, takže bude fakt namakaný. :D 

Na další víkend už se fakt dost těším. Když píšu, že mi brácha doveze RAM, tak doveze a na víkend tu zůstane. Koupila jsem před Vánoci 3 lístky na klubový koncert skupiny Kryštof tady ve Zlíně, dva pro mě a přítele a jeden pro bráchu, protože má zrovna následující týden narozeniny a já chtěla aby taky konečně Kryštofy viděl na živo. :) No a byl nadšený, takže jsem udělala radost. ^^ Spojíme to s celým víkendem u nás ve Zlíně, takže to snad bude fajn. :)

Tenhle víkend se oba dny jen válíme. Venku je pořád zataženo a zima. >.< No...každý den jsem venku, procházím se, o víkendech pořád něco podnikáme, tak proč jeden víkend jen tak nezůstat doma. Zahrabu se hezky pod deku, mrkneme na film, seriál, něco si zahrajem, dneska jsem dokonce pekla zdravou bábovku a je nám dobře. Nedělní pohodička. Někdy to chce se takhle jenom válet. Ale zas bych to nesnesla pořád. 


Ještě se vrátím k minulému víkendu. (Ono to teď vypadá, že žiju jen víkendama. :D Ale měla jsem toho teď v práci bambilion a tak se přes týdny nic nedělo. Teď už je to klidnější, tak snad budu žít i v týdnu. :D) Byli jsme se projít kolem přehrady ve Fryštáku. Je to tu kousek od Zlína a strašně se mi tam líbilo!! Nechápu, že tu bydlíme tak dlouho a ještě jsme tam nebyli, když je to hned vedle. Jo, člověk objevuje věci co má u nosu někdy až za hodně dlouhou dobu. To tak bývá. :) Každopádně je to skvělá procházka (na kterých si teď potrpím a jsem na nich závislá - jakmile nejdu ráno 3 km do práce a 3 km zpátky už jsem z toho nemocná :D). Škoda jen, že nám dost foukalo, takže i když jsem měla sebou Nikyho (další jméno, tentokrát pro můj foťák), tak jsem žádné hezké fotky nevytvořila, protože mě brzo na focení přešla nálada. Asi by mi kvůli studenému větru brzy upadly prsty a to bych fakt nerada. My se tam ale zas určitě brzy vydáme a snad už bude lepší počasí. Pořád všude slyším, že na Velikonoce už má být naplno jaro. No to jsem zvědavá! Zatím to tak vůbec nevypadá, i když bych to vřele uvítala. (Ale aspoň trochu to vypadalo ve Fryštáku, i když zima byla, to jo!)



Když zmiňuju ty Velikonoce - jedu na ně k našim a sláva hurá - mám domluvené focenííí! Jeden den budu fotit kamarádku s její kamarádkou (:D) a druhý bráchovu slečnu, takže si konečně pořádně zkusím focení lidí, jak jednotlivě, tak i dvojice. Moc se na to těším. :) Ještě jsem se domlouvala na focení s bratránkama, ale na ty si zas budu muset udělat čas jindy. Ale určitě udělám! Protože fotit lidi mě hrozně baví (jakože ehm - fotím zatím jen občas přítele, bráchu nebo nějaké momentky, takže právě proto potřebuju více dobrovolníků), ale právě to zatím moc neovládám, takže potřebuju trénovat. Pokud pak holky svolí a něco z toho bude, možná se pochlubím fotkama i tu. :) 

Jo a ještě se těším na duben. ^^ Jedeme s přítelem konečně zas do Prahy. Chceme mrknout na výstavu Titanicu, tak doufám, že nás to bude bavit. A taky zároveň malinko projdem Prahu. Na jaře jsem ji ještě neviděla, takže už už aby to bylo! :) Jo, člověk se musí pořád na něco těšit, ať na něco menšího nebo většího, to je moje zásada. :)


Jo, ještě mám jednu novinku. Ale o té zas příště. :)

Tak jsem se dneska hezky rozepsala, že by to bylo tím novým počítačem? :D Je to dost možné, třeba teď budu příspívat častěji, když mi dostat se na blog nebude trvat půl hodiny skrz sekání. :)) Mějte hezký zbytek víkendu a klidně mi napište, copak tenhle víkend děláte vy a jak je u vás venku!

4 komentáře:

  1. To ti moc dlouho nevydržel, 4 roky. Taky jsem celý víkend válel, ale dnes je krásně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou na notebook jsou 4 roky jeste dobré. :D
      Ve Zlíně je dnes taky konečně sluníčko. ^^

      Vymazat
  2. Mě vydržel notebook jen o něco málo dýl. Pak odešla baterka, pořád jsem musela viset na kabelu. To jsem vydržela tak další rok. No po chvíli jsem si něco našetřila, koupila nový a starý věnovala mladšímu bráchovi. :)
    Jsem zvědavá, jak to bude s tím počasím. U nás na jihu je jeden den krásně teplo a další den sněží. Ikdyž takhle to je momentálně asi všude.. Ale už mě to dost vytáčí.
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)