Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Nedostatek srdcových lízátek

Hezké nedělní dopoledne!
Jak u vás tenhle víkend je? Docela by mě to zajímalo. Jsem totiž teď u našich a pořád a pořád je tu zataženo, včera dokonce trochu sněžilo, pak pršelo, pak bylo jak na jaře, ale šíleně a studeně foukalo. Dneska nic, ale prostě šero. A podobné to bylo celý tento týden ve Zlíně. Oh, jak já se šíleně těším na jaro!!!

Aspoň, že mi tyhle zašedlé dny zpříjeňují milé maličkosti. Třeba teď na Valentýna. My osobně teda s přítelem Valentýna nijak nehrotíme. Bude to znít jako klišé, ale jsme opravdu jeden z těch párů, kteří si dělají radost po celý rok. Občas jen tak jdu obchodem, uvidím něco, co přítel rád, tak mu to pro radost vezmu a položím. No a zase naopak - když přítel třeba vidí v obchodě moje milované jahody, už mají od něj cestu ke mě. Na Valentýna jsem dostala přenádhernou růži (ano, rudé růže, tulipány nebo kopretiny, kdyby jste mě chtěli někdy taky potěšit :D) a pro mlsného přítele jsem dělala sušenky ve tvaru srdce (teda já tak nějak vůbec miluju, když pečení můžu udělat do nějakého tvaru nebo jednoduše něco, co vypadá roztomile :D). Ale ono prostě jediný důvod, proč tohle lidi, kteří se mají rádi dělají je právě to, že se mají rádi. A ne Valentýn. :) Já mám bohužel na už dávného Valentýna i jednu smutnou vzpomínku. Umřel nám tehdy náš první berňáček (nebo spíše berňačka). Už je to 6 let, ale stejně si vždycky vzpomenu.


Každopádně popište mi i vy -jak Valentýna berete? :) Vím, že někteří to slaví ve velkém, někdo o něm nechce ani slyšet, někdo to má tak padesát na padésát, jako my, ale každý si to přece udělá tak, jak mu to vyhovuje. Nevím, proč někteří lidé mají pořád tu potřebu někoho odsuzovat, prostě každému rýpat do toho, co on si dělá. Jakože - on je zatrplký, že nechce o Valentýnu ani slyšet nebo - ona je fakt bláznivá, že slaví Valentýna tak ve velkém, jakoby jindy nemohla a podobně. Prostě Valentýn ne neValentýn, mějte se rádi! Vždycky člověk tu lásku může mít, i když to bude třeba od pejska! 

Jediné, co mě mrzí je, že jsem nesehnala srdcové lízátka. >.< Když mi byly asi čtyři, rozdávala jsem svým vyvoleným (no jo, byli asi tak dva nebo tři :D) ve školce taková malá lízátka ve tvaru srdce!! A to bylo super. :))

7 komentářů:

  1. Musim rict, ze mas naprostou pravdu s tim serem..Zlin mi ted pripada porad jak v noci, coz jen umocnuje unavu atd. At uz je tu jaro!

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem velký slavič všeho, takže slavíme jak sv. Valentýna, tak 1. Máj :-). Sice oboje jen decentně, ale proč to úplně bojkotovat. Jasně, dneska je to už víceméně marketingový svátek, ale stejně má podle mě co do sebe. Stačí třeba jen znát legendu o sv. Valentýnu, hned to má jiný rozměr :-).

    OdpovědětVymazat
  3. My ho oslavili v posteli... ale tak to oslavujeme skoro každý den. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Proč neslavit Valentýna,když se slaví...:)?Sice každý rok říkám,že ho nijak neslavím,ale stejně mi to pokaždé někdo připomene a dostanu kytku,čokoládu,apod.,tak proč ne:)?Takže teď už taky občas něco dávám,aspoň maličkosti:)Jinak počasí u nás je taky hrozné-sníh,déšť,vítr,už aby bylo hezky!

    OdpovědětVymazat
  5. My jak kdy :) Někdy třeba zajdem na večeři ale to dělame i jiné dny :)
    Sleduj mne také na :

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já byla jinde a pořád pršelo. Ale dneska jsem jela Brnem domů a na chvíli i sluníčko svitlo! :-)
    Valentýna absolutně neslavíme. Jak říkáš, radost si děláme po celý rok. A ještě víc lásky děláme Prvního Máje, kdy prostě jdeme a líbáme se pod každým rozkvetlým stromem ve městě. A žádné dárky, jen toto a jsme spokojení. Sušenky jsou skvělý nápad! :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)