Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Loty

Ahoj!
Tak ji máme doma! :) V pátek k nám přicestovala malá Šarlota - Loty až z Prahy. Třetí osmáček k našim dvěma holkám Effy a Rory. Je strašně miloučká a mazlivá. Tady jde sledovat, jak má každý osmák jinou povahu!


Nejstarší Effy je sice ochočená, vleze si na ruku, nebojí se, ale pořád někam spěchá. Nepostojí, neposedí a když už ji teda máte u sebe, pořád chce jít prozkoumávat obývák, aby já náhodou něco neuteklo, nějaké polehávání a mazlení u pánička tu nehrozí. Rory, ta k nám zase bohužel přišla neochočená a moc se nám nedaří za ten rok a půl, co už u nás je ochočit. už je to s ní sice lepší, položí si na naši ruku třeba tlapku, dvě, ochutná prst, veme si pamlsek, jednou za uherský rok se i náááhodou stane, že vleze na ruku celá, ale hned je zas pryč. No a Loty to je mazlík, přijela v pátek odpoledne a už v sobotu ráno s náma polehávala v posteli. :) Jinak má taky trošku zvědavé a zdrhací syndromy jako Effy, ale je ze všech tří holek nejvymazlenější.




Velice si ji oblíbil i přítel. Vůbec se nezdá, když jsem si chtěla pořídit prvního osmáčka, nebyl z toho vůbec nadšený, ale po pár dnech přišel na to, jak jsou osmáčci skvělí a Effy si oblíbil. No a následně na to i Rory a nyní Loty. :) Dokonce je tak strašně hodný a nejšikovnější, že trávil 3 dny vyráběním nové a větší klece, protože pro tři osmáčky už byla ta stará nedostatečná. Strašně se mu to povedlo, je to fakt šikula, já i osmáčí holky jsme nadšené!



Docela jsem se bála, jak holky novou kámošku přijmou. Někteří osmáčci se docela škubou, protože najednou zjistí, že se musí ještě víc dělit, že už nejsou jenom oni, myslí si, že je tu nějaký vetřelec. Ale na druhou stranu jsem si řekla, že když jsem k Effy přinesla Rory, vůbec ji to nezajímalo. :D Vážně, skoro se na ni první den ani nepodívala, až pak zaregistrovala, že tam někdo je a malinko žárlila, takže se mi při každém pootevření klece cpala do ruk, protože mě chtěl mít jen a jen ona. :)) Ale po čase přišla na to, že není čeho se bát.

No a ostatně podobně to bylo i teď. Když jsem Loty k holkám dala, jen ji začaly očichávat a koukaly, co to je, potom už tak nějak spolu začly normálně fungovat. Když si ale Loty beru, samozřejmě se Effy opět cpe, aby náhodou o něco nepřišla. :D Jednou se mi vecpala dokonce i Rory a to už je co říct. No jo, malinko žárlily, ale už je myslím všechno tak, jak má být. Dokonce se obě o Lotynku starají, jako by byla jejich mimčo, je to hrozně rozkošné, vidíte?. :)



7 komentářů:

  1. Krásné fotky, ale hlavně ta s tvým přítelem je nejhezčí. Jen se měl víc oholit. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tři dny byl zavřený v dílničce a dělal tu klec, takže... :D Ale jo, já ho taky vždycky ženu se holit, jenže musím přiznat, že na téhle fotce se mi líbí víc neoholený!

      Vymazat
  2. To je nádhernej článek :)) Nejlepší ta fotka, jak je tam přikrytá pod peřinou, to je až neuvěřitelný, netušila jsem, že jsou až takhle mazlivý. Jednou jsem hlídala bratranci osmáky, měl jich asi 5 a ti se teda moc nemazlili, nedejbože, abysme je pustili ven na volno, to už by je nikdo nikdy neviděl...:)) P.S. Kde se fasujou takovýhle šikovní chlapi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha. :D Já ho vyfasovala už na základce v dramaťáku, ale pak jsme se pár let vůbec neviděli a až pak jak jsme se nějak potkali a dali se dohromady, takže nevím, jaký to zázrak, že mě chtěl, už mu visím na krku 3 a půl roku, z toho 2 roky ve společném bydlení a i s osmákama. :D Ale naštěstí jsem taky někdy označována za šikovnou, tak to má asi se mnou dobrý. :D

      Vymazat
  3. Ta je krásná :) Netušila jsem, že se dají tak ochočit. Když na ně koukám ve zverimexu, tak mi přijdou jako myši nebo křečci, které jsou prostě v kleci a občas se pohladí a ono je to i jinak :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, tak ta je tak roztomiláá :) a ta její srst, to je úplně tak na to se s ní hned polísat :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)