Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Osmyši

Ahooj,
to nám ale venku přituhlo, co? Přijde mi, že tento rok se to nějak strašně šíleně rychle zhouplo z vedra do zimy. Snad se ještě dočkám nějakého babího léta a toho hezkého prosluněného podzimu, který mám tak ráda. Zatím to tak ale nevypadá. A při tom to je jen dva články zpátky, co jsem tu dávala fotky z dovolené! No, běží to rychle. :))

Aspoň trošku si tu zimu za necelé dva týdny zpříjemním. Chystáme se na sobotní koncert Kryštofů v Brně, takže je uvidím už po druhé a jsem fakt ráda, že se i povedlo koupit lístky! ^^ Zároveň, když už budeme v Brně, tam strávíme celý víkend, takže se dočkám i nějakých těch nákupů, relaxu v aquaparku před koncertem a technického muzea, kde se mi již dvakrát moc líbilo a chci tam vzít i přítele, protože si myslím, že bude nadšený. :) 

Dneska vám ukážu na fotkách akorát osmyšky. Konečně se mi je podařilo nafotit! Ony se totiž obvykle šíleně nerady fotí. Ale spravilo to pár pamlsků, jsou to nenapapané potvůrky. :))







2 komentáře:

  1. Zviřátka jsou tak roztomilá! :3 Také doufám, že se ukáže babí léto nebo aspoň přibude sluníčka. Jak si mám v tom šeru číst?

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)