Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Hurá, článek!

Dobré odpoledne!
To je dost, že jsem tu, že jo? Už měsíc a půl nám doma ve Zlíně chybí internet. Měli jsme možnost připojování se na internet, který byl pro celý domek, ve kterém máme byt, ale to už tu není a tak jsme se tedy rozhodli si zřídit net svůj, ovšem zjistili jsme, že v celé ulici mají všichni internet před modemy, což jsme nechtěli a na obyčejný net tam není přístupový bod a tak to trvalo a trvalo! V pondělí už by tam ale snad mělo být vše vyřešené, takže budem připojení. :)

Dnes jsem přijela k našim, protože chceme jít s přítelem večer na strašidelnou akci na hradě. :) No a teď odpoledne mám čas, takže si konečně uspokojím absťák po blogování! Musím říct, že internet jako takový mi ani tolik nechyběl. Pokud jsem potřebovala někomu napsat, udělala jsem to přes net v mobilu, ale jinak mi to celkem bylo fuk. Člověk tak nějak najednou má víc času a dělá jiné věci a tak jsem za to i ráda.

Naposledy jsem psala krátce po návratu z dovolené. Od té doby jsme zase stihli pár výletů, mezi nimi i zámek v Buchlovicích, oslavu mých už 21. narozenin, taky za mnou zad po delší době přijela Adélka z Ostravy a já ji hned využila k focení, navíc jsem zjisitla, že se do Zlína stěhuje kamarádka, s kterou jsem trávila celé dětství, tak jsme hned zašli na kafe, ještě než se přestěhuje úplně, konečně jsme vymalovali stěnu na červeno a jinak se akorát snažím nemít moc ošklivou náladu z toho, že končí léto (někdy ani nechci a to počasí na mě strašně působí >.<) a těším se na Brno a Kryštofy, na které pojedem už za měsíc! 

Dneska je ten článek jen takový kratší a letem světem, příště to bude snad lepší. ;) Ještě pár fotek a teď mi napište, co jste za poslední měsíc a půl všechno stihli vy! :)




3 komentáře:

  1. Taky už nechodím na internet jako dřív a ani mi moc nechybí. Vrátil jsem se z Německa zase do Prahy a jsem docela rád, protože je plné utečenců. Podle předpovědí myslím že má být ještě pár dní hezky, tak si je jistě budeš taky užívat. Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsi musela být bez netu neskutečně produktivní! Určitě více jak já o prázdninách. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak fajn,že jsi se zase ukázala:)!Užila sis dovolenou,výlety,oslavy,přítele,kámošky,co víc si přát...?Asi hlavně zdraví a dobrou náladu!A nenech si ji kazit počasím!

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)