Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

O Bulharsku

Zdravím!
Konečně se sem dostávám se slibovaným článkem o dovolené. Přiletěli jsme ve středu dopoledne a ještě mám do zítřka volno. ^^ Asi jsem ale v letadle nebo "nevímčím" chytla nachlazení, protože mám zas v krku ježka a kapesníčky pod mým nosem umírají. Odjela jsem na víkend k našim, že v sobotu s nimi i s přítelem trošku zagrilujeme můj svátek, který jsme měla v úterý (a dala jsem si na něj obrovský bulharský zmrzlinoý pohár!), ale zatím jen piju čajík. Zkazit si to nenechám, grilování proběhne snad i tak a já si aspoń ráno dopřála perfektní horkou vanu. ^^

Teď už ale k samému Bulharsku. Je to moje láska. Možná si to někteří budou pamatovat, ale spíše už ne. Na konci základky jsem byla v Bulharsku s našima 3x po sobě. Moc se ná tam líbilo. První rok jsme zkusili Kiten, který je přenádherný. Druhý rok jsme leteli do Primorska, ale když jsme si udělali malý výlet do Kitenu, už byl strašně přecpaný hotely, šílenost, jak rychle tam vše roste. Třetí rok jsme zkusili Slunečné pobřeží, kde se mi strašně líbilo, ale ceny jsou tam o něco vyšší. Vyhrálo tedy Primorsko a tam jsem se spolu s přítelem tento rok vrátila.


Z dovolené jsme fakt nadšení, bylo to nádherné. :) Příští rok bych už ale možná zase volila jiné městečko. Primorsko je dost prolezlé CK Alexandria (se kterou jsme tedy také letěli a má spoustu výhod, ale podle mě se v Primorsku angažuje až moc) a je tam opravdu moc čechů. Každý večer měli animační programy pro děti a věřte mi, nikdy mi tak dlouho v hlavě nezněla změť různých českých dětských písniček.


Jinak bych ale určitě dovolenou v Bulharsku moc doporučila! Není drahá a ceny tam jsou taky fajn, stejné nebo ještě menší než u nás. Já si třeba koupila 3 laky na nehty, jeden stál asi tak 28 korun a je to značka, která se u nás ve stejné velikosti prodává tak za dvojnásobek. Taky jsme měli v ceně jen snídaně, protože nemám ráda nějaké all inclusive, kde jakoby se měl člověk furt jen cpát a nedělat nic jiného. :D Já jsem snídaňový člověk, na oběd v tom horku skoro ani nemám náladu a tak si koupím jen něco malého na pláži a pak večer vždy vyrazíme na hezkou večeři, která nás nijak draho nevyjde. 



Doufám, že se tam zase brzy dostanu, bylo mi fakt smutno, jak jsme Primorsko a následně i celé Bulharsko opouštěli. :) Vzala bych si alespoň to moře!! Naštěstí se mám pořád na co těšit a tak to dlouhodobé těšení na další moře uběhně snáz. :) Teď už se na tu krásu podívejte sami a nezapomeňte - když bulhara o něco požádáte a on zavrtí hlavou, nemá špatnou náladu, ale znamená to tam ano a naopak. ;)


8 komentářů:

  1. Moc hezké fotky a brzké uzdravení. Já tam byl kdysi, ale moje kamarádka tam zrovna před pár dny taky na týden odletěla. Já se jdu aspoň na přehradu vykoupat.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, krásné prostředí, i tobě to moc sluší. A Halloween je velký cestovatel. :D Super že sis to užila, muselo to být fakt krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  3. super post! fotky, a je sueper, že aj keď si tam bola viackrát, navštívila si viac miest, pretože popravde nechápem ľudí čo sa aj 10 rokov po sebe vrátia na to isté miesto :D
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné! Máma taky plánuje další dovolenou a tentokrát se rozhodla, že bude Bulharsko, tak uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to moc pěkně :) Já v Bulharsku ještě nikdy nebyla, třeba se to jednou změní.. :)
    Lovies 47
    Zvu tě na GIVEAWAY o knihu, náhrdelník a pleťovou masku

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, moc hezky napsaný článek, zapomínala jsem na dovolenou před více než třiceti lety a to jsme jeli autobusem, jedna cesta trvala skoro dva dny. Chtěla bych zopakovat dovču v Bulharsku ještě jednou, ale to by bylo letecky. Proto teď řešíme parkování u letiště. Na internetu na těchto webových stránkách jsem našla tady , máte s tímto parkováním zkušenost. Děkuji a z pozdravem. J

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, začátkem prázdnin jsme s dětmi byli na dovolené v Bulharsku v Burgasu. Odlet byl z Prahy, museli jsme vyřešit parkování. To jsem zařídili na internetu na tomto parkovišti. Dětem i nám se velmi u moře líbilo. Příští rok si to zopakujeme. Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)