Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Od móře

Ahooj!
Dneska jsme si řekli, že si uděláme poklidnější den jen tak kolem hotelu, budem se válet u bazénku a večer se půjdeme někam projít. Jinak ale zatím trávíme každý den na pláži nebo ve městě. Včera mě to ale všechno nějak zmohlo, nebylo mi dobře, tak jsme zabili odpoledne spánkem. Ono ať se člověk (zvlášť se slabším tlakem jako já) snaží v cizích destinacích jak chce, tak ho to jednou stejně dostane. Naštěstí už je mi fajn a tak jdu dovolenku dál naplno užívat!

Je tu fakt nádherně, co taky jiného o tom říct. Navíc kdo by nemiloval nemuset nic dělat? :D

Ještě se chystáme tento týden do aqualandu a možná že i na projížďku jachotu po moři, není to tu tak drahé. Teď už ale pádím k bazénku, my tu máme o hodinu víc, takže ať nám bazén neuteče. :))

Copak děláte vy? Určitě je horko všude, kde je to možnéí stejně, co? :))

7 komentářů:

  1. TAKY CHODÍM PLAVAT, I VČERA JSEM SE BYL KOUPAT, I KDYŽ MOŘE TO NENÍ. HEZKÉ NÁLADOVÉ FOTOGRAFIE. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Když se koukám na fotky, tak už se nemůžu dočkat až pojedeme k moři my. U nás je krásných 17 stupńů, ať žije irský léto:D

    Pořádně si to tam užij!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Takže v Bulharsku...?Kde tam přesně jste,jestli se tedy můžu zeptat:)Vypadá to tam z fotek dost dobře,moře,píseček,klídek,pohoda...Tak si to tam užij a krásné prázdniny:)A doufám,že až se vrátíš,uděláš nějaký pěkný článeček i s fotkama:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to v Primorsku. :) Zkusila jsem si už Kiten (krásný, ale v tuto dobu už šíleně zaplněný), Slunečné pobřeží (kde je ale trošičku dráž) a Primorsko, kde se mi líbilo nejvíc a tak jsme se sem tento rok vrátila. :) Je tu fakt nádherně, moře čisté, lidi skvělí.

      Vymazat
  4. užívaj si to tam! tá fotka s tými mušličkami je úžasná :)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, moc hezky napsaný článek, zapomínala jsem na dovolenou v Bulharsku před více nežli 30lety a to jsme jeli autobusem, jedna cesta trvala skoro dva dny. Chtěla bych tu dovču si zopakovat ještě jednou, ale to by bylo letecky. Proto teď řešíme parkování u letiště. Na internetu na těchto webových stránkách jsem našla zde , máte-li s tímto parkováním zkušenost. Díky a přeji hezký den . M

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)