Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Zlín FilmFest 2015

V článku najdete tip na akci - FILMOVÝ FESTIVAL PRO DĚTI A MLÁDEŽ, ZLÍN

Dobrý večer.
Tak jsem se ještě dokopala konečně dát dohromady nějaké fotk z festivalu. Musím říct, že jsem zatím absolutně neschopná fotit lidi v pohybu, ještě když mi dav šlape na paty, takže přidávám fotek jen pár a budu to trénovat na dalších akcích. :) Festival jsme si moc užili, mě se nejvíce líbil koncert s Kapkou naděje, kde zpívala Nývltová s Marianem Vojtkem povětšinou písničky z muzikálů. Miluju to, snad se mi brzy podaří vyrazit na nějaký dobrý muzikál do Prahy. :)



Moc jsem si užila taky pohádku Sedmero krkavců, je to fakt dobrá a krásná věc. :) Nebyla jsem sice na premiéře, měli jsme čas jít teprve na druhé promítání, ale to mi vůbecn nevadí. Bylo milé, že se herci stavili i tak a pověděli nám něco o natáčení a nějaké zajímavosti. Mám docela ráda Marthu Isoovou a obdivuju, jak perfektně to zahrála i ve scénách, kdy vlastně nemohla mluvit.


Jinak jsme samozřejmě viděli spoustu známých lidí, včetně Večerníčka. ;) Kdybych měla fotit a dávat sem všechny, je tu kilometrový článek a nejsem zas tak nadšený fanoušek. Nechápu ty děti, co stojí a čekají až přijde ÚPLNĚ KDOKOLIV, koho moderátor vyzve k chůzi po červeném koberci, aby si od něj vzali autogram, i když třeba ani netuší, kdo to je. 








Jinak jsme kromě pohádky byli ještě na druhé - Ovečka Shaun ve filmu, což hrozně bavilo přítele. :D Mě se také moc líbí styl téhle pohádky a některé scény byly fakt inteligetně vtipné a super!! Jen mi to přišlo až moc zdlouhavé, asi to mělo zůstat u seriálu, ale je to pro děti a ty to bavilo celou dobu, tak to je asi hlavní. :) Taky jsme šli na film Lola beží o život, což je už starší kousek, ale ám ho moc ráda a příteli jsem ho chtěla ukázat už dávno. :)

Celkově byl festival hezký, ale musím říct, že minulý rok se mi líbil víc, nicméně není na co si stěžovat. Jak už jsem říkala, ohňostroj naprosto perfektní, doprovodný program nakonec taky a výběr filmů taky nebyl zrovna chudý. 

Byli jste se někdo podívat? :))

1 komentář:

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)