Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Tomáš Klus a lesní jahody

V článku najdete tip na akci - HOLEŠOVSKÁ REGATA

Dobré odpoledne. 
Jakpak se v neděli máte? Já dost lenivě. Dneska jsme se zmohli akorát na oběd, zklidvidování oběda a skládání puzzlí a jinak jen lenošíme. :))

Jak jsem už minule psala, v pátek byla Holešovská regata, na kterou jsem vyrazila se všemi třemi bratránky plus přítelkyní jednoho z nich. Supr parta! Šíleně moc jsem si to užila, už mi letní koncerty pod širákem hrozně chybí. Navíc jsou všichni fakt skvělí lidi a o to to bylo lepší. A Klus - ani nevím, jak to mám popsat, ale také jsem byla nadšená! :) Už jsem říkala, že ho ani nijak výrazně moc neposlouchám, možná více než polovinu písniček jsem neznala, ale jsem ráda, že jsem slyšela víc, zalíbily se mi! :) Jinak jsem šla, abych zjistila, jestli jeto vážně tak pozitivní člověk, jak se jeví. A asi fakt jo! Byla to opravdu pecka. :)


Kdo jeho koncerty zná, ví, že podává výkon hodný sportovce. Skáče, tancuje, běhá mezi lidmi, u toho neustále mluví, improvizuje, myslí, baví, leze do výšek konstrukce pódia a podobně. (Moc se mi líbilo, že lidem, kteří na něj skoro neviděli a koukali tak spíše na obrazovky řekl, že na obrazovce v těch pixelech vypadá fakt blbě a tak za nima za chvíli přijde a pak prostě šel. :)) Byla to fakt zábava a jak jsme se s bratránkama shodli, i člověk, který Kluse skoro neposlouchá by si koncert užil na plné pecky, protože to byla prostě show! Vím sice i o tom, že si někteří lidé stěžují na to, že Klus velkou část koncertu prokecá a problbne, ale pokud jim to vadí, myslím, že se můžou se zavřít doma a pustit si CDčko (věřte, zpívá stejně dobře na živo). Myslím ale, že na koncertech by to mělo být něco víc. A to on splňuje. Byli jsme za ty dvě hodiny nadšení všichni a i když unavení, dali bychom si ty dvě hodiny okamžitě znovu!

Takže díky lidem, kteří tam se mnou byli a díky Tomášovi, že rozdává tolik pozitivní energie a umí pobavit a fakt perfekně udržet skvělou náladu, kterou mám doteď. :))






Včera jsme chtěli vyrazit na zříceninku v Lukově, ale jeli jsme později a trošku jsme bloudili, takže jsme nakonec nestihli otevírací dobu a prošli jsme se tedy jen po okolí v lese. Narazili jsme na přenádhernou studánku a taky na plno lesních jahod. ^^



Počasí bylo celkem hezké, nakonec - tady ve Zlíně za poslední tři týdny, za které se to jen hemží předpověďmi "bude pršet" pršelo pořádně jen jednou v pátek dopoledne. Jinak níc. Je akorát trochu chladněji, ale jinak to jde. Udělala jsem si i pár fotek, ale pak jak jsem byla nadšená jahodama jsem na nějaké focení dočista zapomněla a jala se ochutnávat a ochutnávat. :))



Na zpáteční cestě jsme se ještě stavili do kina na Temné kouty. Je to film podle knížky, kterou napsala stejná autorka, jako knihu Zmizelá, podle které byl film taky natočen. Zmizelá se mi teda líbila víc. Temné kouty nebyly vůbec špatné, jen jsem od toho asi po Zmizelé čekala něco víc.

Takže opět víkend spokojenost, jen by mohly trvat ještě aspoň o den dýl, že jo? :) Copak děláte vy?

3 komentáře:

  1. Já měl taky víkend ve znamení hudby, dnes na třeba na náplavce Mládek, Rybičky 48... všechno zadarmo. Jahůdky bych si dal i ze studánky bych se napil. :) Hezké fotky.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, tyhle koncerty plné improvizace, kdy člověk pozná zpěváka se všema vtípkama, ty jsou nejvíc :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je fajn, že sis to užila a že se ti to líbilo:) Jinak lesní jahody už jsem neviděla x let.Naposledy snad jako malá holčička:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)