Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Niky

Dobrý večer,
tak jen hlásím, že mám splněn další velký sen. :) Jmenuje se Niky, je červený a těšila jsem se na něj 5 let, než jsem si jej mohla za své peníze koupit. Je to láska na první pohled a jsem vážně šťastná, že ho mám. ^^ Táááákhle:

Měla bych si zase svůj seznam snů rozšířit, plním ho docela rychle, což je ale jedině dobře. :)

Pomaličku se spolu učíme fungovat a myslím, že si časem zasloužíme i nějaký ten lepší objektiv, i když nijak profesilně fotit neplánuju. Jen mě prostě focení vždycky hrozně bavilo, miluju si zaznamenávat co nejvíce okamžiků a ještě víc miluju se třeba dívat na fotky focené několik let zpětně, nádhěrně se mi vybaví, co se v tu chvíli dělo. Zrcadlovku jsem chtěla hlavně proto, že mám ráda kvalitu, takže když už něco fotit, tak chci, aby to v rámci možností dobře vypadalo. A myslím, že až tomu pořádně porozumím, bude to vypadat ještě lépe. A o to mi jde. :) Proč si v životě nedopřát to nejlepší, co si můžeme dovolit? 

Zajímavé je, že co mám Nikyho, přestali osmáčci protestovat proti focení. Nikdy se moc fotit nechtěli, ale teď je začala technika fakt zajímat. Přítel má nový mobil, já foták a oni jsou v sedmém nebi.


Jinak si užíváme prodloužený víkend, i když to počasí (a světlo na focení) teda není nic moc. Ale i tak jsme se ve čtvrtek večer zašli na náměstí podívat na nějaké ty čarodějnice, v pátek zašli mrknout na tradiční prvomájový průvod (i když musím říct, že minulý rok byl daleko lepší), včera jsme si zajeli na zmrzku do Otrokovic a dnes na menší výlet do Luhačovic. Aspoň si můžu pořádně zkoušet focení v různých situacích, i když většinou to odnáší přítel, má už tolik fotek, co neměl za celý život. :D :) Naštěstí neni odpůrce focení a tak sem tam i zapózuje. :))


6 komentářů:

  1. Nová vizáž?rozhodně ti to moc sekne...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. ^^ Nová ani ne, spíš jsem se dlouho nefotila.

      Vymazat
  2. Povedené fotky. Fotit je radost, v tom s tebou souhlasím. Bez foťáku bych byl jako byl rukou. K čemu by byl život, kdyby ho člověk nebral pozitivně.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si ráda zachycuji svět okolo, zatím teda tabletem, ale aspoň něco. Od příštího roku mohu mít pořádnější brigády, minimálně na léto nějakou pořádnou, a tak se bude na zrcadlovku lépe šetřit :-). Niky je moc krásný. A fotka s osmáčkem a mobilem je krásná. Jsem ráda, že to bereš tak, jak to bereš, protože mi vadí neustálý příliv lidí, co si koupí zrcadlovku a hned jsou z nich profi fotografové se stránkou na fb. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji ti at si splníš takhle rycle všechny svoje sny :)
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu ráda, když se zapojíš!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní foťáček:)!Taky moc ráda fotím a naprosto s tebou souhlasím,Moc se mi líbí věta - Proč si v životě nedopřát jen to nejlepší,co si můžeme dovolit:)Přesně tak:) Jinak krásné fotky a tobě to moc sluší:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)