Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Duben, ještě tam budem

Dobré dopoledne.
Asi jako všude, i tu se počasí zbláznil. Vážně pravý apríl. Tu ve Zlíně třeba právě dosněžilo a hned na to přenádherně vysvitlo sluníčko, které se jak tak koukám, začíná zas pomalu schovávat. A to bylo poslední dva týdny tak skvěle jarně!

Když přichází jaro a vůbec když je sluníčkové počasí, mám skvělou náladu a chuť si všechno užívat ještě víc, než obvykle. Stihla jsem ve dvou týdnech dvakrát navštívit divadlo, pohostit u sebe jeden víkend mamku, druhý bráchu, kterého jsem konečně vzala na mrakodrap, do nového parku a spolu s ním a přítelem jsme se skvěle bavili u pinballu a poté v kině.



Měla jsem taky náladu na nailart, takže jsem zas něco vytvořila i na sobě (miluju ebay za ty věci na nehty!).


Navíc jsme oslavili první narozeniny Rory a i když nám poslední dobou osmyšky dost zlobí, dostaly obě nějaké ňamky, byly strašně happy a je skvělé je při tom sledovat. :)


Když jsem se ovšem ve čtvrtek ráno tak strašně moc radovala z vůně jarního deštíku, netušila jsem, jak to bude pokračovat. >.<

Těšila jsem se, že si o víkendu u našich zajezdím na kole, podniknu pár procházek a podobně, ale nevím, jak to bude vypadat. Nejsem ale v tomhle pesimista, jako většina lidí a proto aspoň věřím, že to nebude tak zlé, jako třeba včera. Pojď zpátky, jaro, nedej se!

Instagram.com/Day_sy

Ask.fm/TheDaysy



5 komentářů:

  1. Ono je to s počasím už celý týden takové, že chvíli je hezky a chvíli prší, jako by ten apríl přišel o týden dřív. Pak si něco plánujme :-)

    OdpovědětVymazat
  2. U nás sice nesněží, ale pořasí je tayk šílené. Chvíli úplně vymeteno, ale během 5 minut se přiženou mraky a začne lít. A takhle se to opakuje tak 10krát za den :))

    A obdivuju lidi, co si umí hezky upravit nehty. Já an tohle nemám vůbec trpělivost a tak jsme lakování téměř vzdala:) Ty noty jsou super:)

    OdpovědětVymazat
  3. Není nad to se radovat a užívat si života. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Napsala si to pěkně, vnímám to stejně a ty nehty jsou úžasné...

    OdpovědětVymazat
  5. ty nehtíky jsou super! :-)
    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát úžasné sérum na řasy určené pro zhuštění, prodloužení a větší objem řas :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)