Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Málem zabita

Dobré odpoledne.
Tak si představte co je důvodem, proč mám čas si písnout na blog. Jsem nemocná. Jop. Byla jsem tak šťastná, že s výjimkou krátkého a ne moc silného nachlazení rok a půl zpátky před odjezdem do Paříže mi nic nebylo, až jsem to zakřikla. Jsem nemocná už podruhé, za poslední tři týdny. Doufám ale, že teď jsem si to zas vyrala na hodně dlouhou dobu dopředu, protože tyto poslední dva tři jsem byla fakt na umření. Zdá se to krátká doba na nemoc, ale třeba dnes ráno už jsem vážně myslela, že si pujdu kvůli šílené migréně volat záchranku, fakt mě to málem zabilo. Naštěstí jsem se z toho velice převelice dlouhým spánkem dostala a snad už to bude postupovat jen k lepšímu.

Instagram.com/Day_sy
Ask.fm/TheDaysy

Opravdu by mě mrzelo, kdybych tento víkend byla nepoužitelná. Má totiž v sobotu přijet mamka a společně s přítelem a s ní pak jdeme konečně do divadla na Žítskovské bohyně. Všichni tři se moc těšíme! ^^ Minulý čtvrtek jsme s přítelem byli na Dokonalé svatbě, což je komedie a ta se nám fakt moc líbila. Opravdu vřele doporučuju, pokud se potřebujete zasmát. Nepřestanete celé dvě hodiny, které představení trvá! :) Jsem ráda, že jsme konečně po roce a půl, co tu bydlíme začali divadlit (to je slovo, co?). Do kina chodíme dost často a konečně jsme si řekli, že to někdy musíme vyměnit za divadlo, tak snad se nám to teď bude dařit častěji, s přítelem divadlo máme oba rádi, on sám je trošku divadelník a tak je to myslím příjemný způsob, jak trávit večer. :)

Jinak se mi až na ty nemoci daří celkem dobře. Jsem teď ve fázi těšení se na jaro. :) Miluju jaro a už se nemůžu dočkat, až odhodím zimní kabát a bud mi teplíčko. Až si budu moct cestou z práce sednou na chvíli do parku s knížkou nebo až se ještě víc oteplí a budu si moct dát kafe na terase nějaké z mých oblíbených kaváren. ^^ Zatím se aspoň ohřívám v nově objevené čajovně. Taky se nemůžete tepla dočkat? :)

2 komentáře:

  1. Tak snad jsi se stihla uzdravit..:) Ale to musíš mít fakt šílené migrény, když uvažuješ o záchrance...
    Divadla ti závidím, ráda bych taky někam zašla, ale nějak si to neumím naplánovat a domluvit se s někým:)

    OdpovědětVymazat
  2. Migréna je svinstvo,to znám...Když to nepřestává,je nejlepší jít si nechat píchnout k doktorovi injekci,většinou to zabere.Spánek by mi na to ale nepomohl,spíš naopak.Tak snad jsi už v pohodě.Jinak na to posezení v parku,chození po městě,pozorování přírody,kafíčko na terásce a sluníčko už se taky moc těším:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)