Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Zasněženi

Dobré dopoledne.
Dneska jsem se probudila do hrozně velké kupy sněhu za okněm. Sněží a pořád nepřestavá. Možná, že bych si konečně mohla postavit toho sněhuláka. Jenže na to už bohužel nemám tento víkend tolik času. A stejně mě ten sníh začne zase tak po dvou dnech štvát. Už několik týdnů protestuju jarními kytičkami na nehtech, protože už mi té zimy vážně stačí.


No co, ještě si budu muset na to teplo, kytičky a kolo počkat. Ale ani Berna nevypadá, že by jí ten sníh nějak extra nadchnul.


Jen doufám, že se v pořádku dostaneme od našich do Zlína. Chtěli bychom si ještě odpoledne ve Zlíně zajít do čajovny, tak musíme doufat, že se z nás někde nestanou sněhuláci. Nakonec jsem ráda, že jsme osmáčky nechali na víkend v bytě, myslím, že tam mají daleko větší pohodlí, než kdyby jsme je v tomhle počasí nosili z domu do auta.

Když už né počasí, tak mi udělala radost alespoň maminka. Nedávno mi slíbila, že mi na polštářek vyšije eiffelovku. (Mimochodem začínám zjišťovat, že od doby, co jsem u ní stála, jí začínám být naprosto posedlá a už se mi vyskytuje na několika věcech a stěnách v bytě i jinde.) Je to přenádherný bílo-červený polštářek a hrozně jsem si ho zamilovala. a ještě lepší je, že je ručně dělaný! Už se těším, až dostane v bytě své místo. ^^

 
Kdy jste vy naposledy dostali nějaký ručně dělaný dárek a co to bylo? :)

3 komentáře:

  1. To je ručně vyšívaný polštář? Ty máš nějakou extra šikovnou maminku. Co by za to lidi třeba na Fleru dali! Vypadá to výborně, gratuluju k takové mamince :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ano, stačilo jí najít a vytisknout šablonu a do týdne to měla. Takhle v zimě po večerech si vždycky hledá nějakou ruční práci. :) Vyřídím jí pochvalu!

      Vymazat
  2. Mamka je moc šikovná :) Já zase neustále přemlouvám přítele aby se se mnou do Paříže podíval, ale moc se mu do toho nechce:)

    Jinak já bych sníh brala hned a nejlépe někde na horách:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)