Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Vánoční

Dobrý štědrý den!
Tak jsem tu jako každý rok s vánočním článkem. U nás to bude probíhat taky stejně, jako vždycky. Dopoledne prosedíme u pohádek a možná nějakých her, odpoledne se s berňátkem, bráchou a přítelem pujdeme někam projít a pak už hurá na večeři. :) Na Vánoce se pořád těším jako malá a opět nejvíc na to, až uvidím všechny rozbalovat moje dárky. Letos jsem docela štědrý Ježíšek. A kdybych měla více peněz, tak všem koupim uplně cokoliv, co se mi bude líbit, jen abych viděla to jejich překvapení a radost! :)

Po Vánocích (od pondělka) se na dva dny vracím do Zlína a do práce, poté zase zpět k našim na Silvestra, který budu trávit s nimi a přítelem a až přijedeme i spolu s ním zpět do Zlína, budeme mít jedny malé Vánoce ještě tam, protož nás tam čekají ještě drobné dárečky. Mám to teda tento rok zajímavější a doufám, že to bude tak krásné, jako vždycky. :) Snad u vás taky, jak trávíte dnešní den? :)


Nezapomeťe se o článek níže zapojit do sváteční soutěže! ;)

1 komentář:

  1. Tak doufám, že sis Vánoce pořádně užila. ono je fajn slavit Vánoce na etapy, protože člověk se má pořád na co těšit:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)