Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Předvánoční novinky

Dobrý podvečer.
Tak jsem tu zase s novinkami. ^^ Jak se máte? Já poslední dobou skvěle. První tu mám ty méně důležité věci, i když také příjemné a nakonec si nechám to nejlepší, samozřejmě. ;)

Instagram.com/Day_sy
Ask.fm/TheDaysy

1. Zase mě začal bavit nail art a aspoň dvakrát do týdne si kreslím po nehtech. Navíc, jak udělali ve Zlíně nového Rossmanna se tam dá v Essence stojanu nakoupit pro nail art plno věcí. Taky jsem objevila kousek od bytu obchůdek, který je přímo na toto specializovaný a hodlám se tam co nejdřív podívat!


2. Už mám zabalené dárky, nazdobený stromeček a po dnešku i kompletně hotové perníčky! A je mi uplně jedno, že je to pro někoho "moc brzo". Mám Vánoce ráda. ^^ Jen bych chtěla mít aspoň tak milion, abych všem, co mám ráda mohla nakoupit uplně všechno, co se mi v obchodě líbí a pak mohla vidět jejich radost. Samozřejmě, že dárky nejsou vše, ale já miluju, když je můžu dávat. :))


Jinak perníčky pekl a z větší části zdobil (to je myslím i vidět :D) přítel. Musím ho tedy mooc pochválit. ^^ Na nemocenské měl spoustu času, tak nijak neprotestoval a dokonce ho to myslím i bavilo. :D Jinak už je na tom ale s nohou celkem dobře a v pondělí zas hurá do práce. :))


3. Osmáčci nenávidí zimu. Přemístili jsme je právě kvůli stromečku na druhý kout pokoje, na ten kout, kde není topení a začali hoodně zlobit. A tak jsme je vrátili zpět, i když jsou nacpané vedle stromečku a k tomu navíc dostali placatku s horkou, pravidelně měněnou vodou, což milují. Dnes dosáhly vrcholu své spokojenosti, když si obě ležely na placatce a při tom natahovali ouška, aby mohli poslouchat koledy.

 

4. No a nejdůležitější je, že se mi přesně před měsícem skvěle povedl jeden pracovní pohovor, takže mám novou práci! ^^ S Komerčkou a lidmi v ní se mi loučilo těžce, ale práce na HPP je práce na HPP. Pracuji tedy teď v jedné firmě v nákupním oddělení a zatím mě to baví, co je super. Jo a hlavně mám svůj velký stůl. I když jsem nikdy nevěděla, co chci dělat, chtěla jsem vždycky velký stůl, který bude jen můj. V minulosti jsem měla vždycky jen menší stůl a ne "jen můj velký stůl s počítačem a svými věcmi". No a tady toho mám ještě víc! ^^ A další plus je to, že to mám jen 3 km od bytu, takže MHDčkem je to chvilička a na jaře chci začít jezdit na kole. :)

7 komentářů:

  1. Tobě se daří pořád skvěle jak tu často čtu... to bude tím, že jsi hodná holka a navíc narozená pod šťastnými hvězdami. A já vlastně taky. Tak ať nám to vydrží. :D
    Nejhezčí jsou ty puntíkaté a kočička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád se nedaří skvělek nikomu. ;) Ale je fakt, že poslední dobou mi věci celkem vychází.

      Vymazat
  2. Nailart úžasný, chtěla bych tvoji šikovnost, hlavně ty puntíkaté jsou skvělé :)
    PS: Chtěla bych i tvoje osmáky, mám činčiláka ale to je hrozná potvora, tvoji vypadají tak hodně a přítulně :D
    PSS: Kouká, že nejsem jediná kdo nakupuje vánoční dárky v Oxalis, vybírání čajů a kávy miluji :)
    www.beauty-an.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. nailart je super! ja si nedokážem poriadne nalakovať ani normálne nechty ^_^ na toto som úplné drevo ^_^ fotky sú dobré, vidieť na nich vianočnú náladu ^u^

    OdpovědětVymazat
  4. Ty nailarty jsou luxusní, nejvíc se mi líbí ten puntíkatý a ten geometrický černobílý. :D Osmáčci jsou naprosto roztomilí a perníčky, jak se to říká, zabité. :D
    No a já už mám taky nabalené dárky a nakoupené je mám dokonce už od září nebo října. :D
    Jinak Ti chci popřát krásné Vánoce a šťastný nový rok a hlavně ať máš pohodu a klid a doufám že se po novém roce co nejdříve uvidíme! :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty nehty s kočičkou jsou naprosto super.

    Ráda bych tě pozvala na Vánoční giveaway, která právě porbíhá u mě na blogu: http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2014/12/vanocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to i u nás doma byly relativně teď nějaké ty nové věci a to třeba takové, jako je kompletně nový interiér , který nám udělala jedna taková firma. Nevím tedy, zda sem mohu vepsat její název, aby to nevypadalo jako reklama, takže kdyby náhodou někdo měl jo zájem, tak to sem pak písnu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)