Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Výlet do Holešova

Dobré odpoledne. :)
Protože už je venku pěkně chladné počasí, akce velice nikde žádné (už netrpělivě vyhlížíme každé rozsvicování stromečku a vánoční trhy), tak každý víkend s přítelem přemýšlíme a hloubáme, co dělat. No a protože už může normálně chodit a řídit, včera to padlo na výlet do Holešova (jo, já bych si taky po dvou letech docela zařídila a už mě nutí, že mě to znovu bude učit, jen pořád volám tu odvahu a ona nikde, schovala se mi!).

Instagram.com/Day_sy
Ask.fm/TheDaysy

Jeli jsme se podívat do okolí zámku a hlavně jeho zahrady. Fakt moc se mi tam líbilo, hlavně na focení je to úžasné. Už se těším, až budu mít našetřeno na lepší foťák a začnu se tomu už vážně více věnovat. ^^

Jo a taky tam mají takovou tu skříněčku s knížkama, kde si můžete pujčit knížku, chvíli si v zahradě číst a pak ji zase dát zpátky a nebo přinést nějaké svoje knížky, které už nepotřebujete a místo toho si vzít nějakou, co jste ještě nečetli. :) 









Jinak se mám poslední dobou docela skvěle, hlavně kvůli jedné novině, s jejímž sdělením ale ještě chvilku počkám. :) Venku je sice zataženo a zima, ale mám supr deku, nové zelené čaje s jahodou a možná zas o trochu víc času, takže si stíhám sem tam i něco zahrát. :D :) A dnešní odpoledne vidím asi takhle. :)



Jak se máte vy takhle na přelomu podzimu a zimy? :)
Máte nějaký svůj recept na to, jak se nenechat otrávit tím, že je venku zima a sluníčko se schovává?

1 komentář:

  1. Výlet na zámek musel být pěkný a určitě jste si ho užili.Okolí zámku vypadá taky moc pěkně,musí tam být hezky hlavně na jaře nebo v létě:)Jinak rozsvěcování vánočního stromečku už se dočkáš a trhů a brouzdání ulicemi taky:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)