Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Kryštůfci

V článku najdete tip akci - TRKNOBRANÍ VIZOVICE

Dobrý večer.
Tak jsem se zase konečně dočkala a mám pár dní volna, které si užiju ve společnosti lidí, které mám ráda. ^^ Dnes jsem přijela domů k našim, strávila fajn večer gumičkováním a povídáním o Potterovi s bráškou, zítra se chystám k babičce, v pátek přijede ze Zlína i milý, užijem si trochu vína a zábavy na venkovní party a v sobotu už se budu těšit na zbytek rodiny včetně bratránků. Oni všichni tomu říkají "oslava tvých narozenin", já je ovšem docela nerada slavím a tak tomu říkám "sraz s lidmi, které mám ráda" a užívám si to tímhle způsobem. Je hrozně milé, že mi vždycky na konci prázdnin na mé narozeniny udělají oslavu, dobré jídlo, jsou se mnou a baví mě a těší. ^^ I když mě teda vůbec netěší, že mi zbývají už pouhé dva dny jako náctileté. No, nedá se nic dělat....

Předchozí víkend jsem si taky moc užila. Splnila jsem si jeden z dalších snů (ano, poslední dobou si jich plním hodně a fakt se mi to líbí!) a konečně viděla na živo zpívat Krajča s jeho Kryštofama. ^^ Musím říct, že jsem nadšená, protože se jeho hlas při zpívání vůbec neliší od nahrávek, které poslouchám a já si fakt takových čistých zpěváků cením. A když je to k tomu i skvělý básník, který si krásně umí hrát se slovy, energický, usměvavý a vtipný člověk, plus navíc!! Škoda jen, že pak hned spěchali na další koncert a z backstage už nevylezli, ale i tak to pro mě byl příjemný zážitek a už se těším, až za rok přijdou s novým albem a třeba na ně zas budu někdy moct jít. :)

Vůbec celé Trnkobraní, jak se jmenuje festival, kde hráli, můžu jen doporučit. Je to už docela tradiční akce. Já se na tento festival moc ráda někdy podívám zase, protože výběr hudby je vždycky široký a tak si každý najde něco. :)


 Zajímavé je, že mi někdy mobil fotí lépe, než kompakt. o.O
Co krásného jste si naposledy splnili vy sami?

Ask.fm/TheDaysy

4 komentáře:

  1. V posledním Reflexu je zrovna o něm článek, že se vždycky přiklání k té= politické straně která je u moci a že mu teď Babiš zaplatil šňůru a fesťák. Zkrátka že se rád k nim lísá. Ale nechci ti ho znechutit. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem na nich jednou byla a byl to velký zážitek:) Jinak ti přeju předem jen to nejkrásnější k narozeninám!:) Já jsem si už v sobotu splní sen - zúčastnit se Pražského závodu We Run Prague:) Ráda bych tě jinak pozvala na svůj nový blog, který je hlavně o cvičení a zdravé stravě, tak bud ráda, když se podíváš:))
    http://fitnessholicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Je fajn že sis to užila. :) Hezké fotky, muselo to být super! ^^

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)