Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Dvacetiletá

Ták, už nejsem teen a jsou to už dva roky, co nejsem se svým věkem tak uplně spokojená. Jistě, není mi 40, ale...mít tak navždy 17... I když ono každá věc má své pro a proti, že jo. :)

Ve čtvrtek jsem se po návštěvě u babičky ještě šla jen tak zamyslet a trochu provětrat hlavu k louce za hradem s berňátkem. Bylo krásné počasí. Miluju babí léto. Když je tak akorát, ne zima, ne horko. To se na louce sedí jedna báseň. :) 


V pátek jsem zase čištění havy vzala z trochu jiného konce a zas si užila trochu vína a po dlooouhé, dloouhé době nějakou tu venkovní party. Dokonce jsem tak trošku na žal ze svého věku byla jedním kamarádem přítele, od kterého by to nikdo nečekal pozvána na panáka, takže jsem trochu nad tím, že už nejsem teen přestala smutnit. Ano, mně pořád v mé mysli bude tolik, na kolik se cítím, ale stejně, zamyslíte se někdy, jak celý ten život příšerně rychle utíká? :) Z toho mi občas jdou myšlenky kolem. Vždyť jsem byla před chvílí ve školce!

Definitivně smutnit (aspoň tedy na chvíli) jsem přestala včera, kdy jsem kolem sebe měla spoustu lidí, které mám ráda s milými dárečky a hlavně!, když jsem dostala červenou puntíkatou krabičku s přenádhernýma naušničkma od přítele. ^^ Sice se mi smál, že jsem dělala hrozné "jéééé" už jen nad tou miloučkou puntíkatou krabičkou, prej mi měl dát jen tu samotnou a stejně by mě potěšil, jak viděl, protože mě opravdu potěší každá maličkost :D, ale líbí se mi vše a moc všem děkuji, i když si to tu asi málokdo z těch, co mi přáli přečte. :))


Zítra mám ještě den volna, tak budu pokračovat ve své radosti a z nějakých ušetřených a podarovaných penízků ji pujdu trošku zhmotnit. Kdo by nemiloval obchody, které dávají k narozeninám slevy? :D :))

8 komentářů:

  1. Všechno nejlepší, jsi krásná holka a čeká tě v životě jen to hezké. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě čekají dvacetiny za měsíc (vlastně od zítra dokonce přesně). Také mám takový pocit, že to všechno utíká.. Pokračovala bych dál, ale nechci, abys zase byla frustrovaná :-D Naušničky jsou krásné a nad krabičkou bych se jistojistě jevila taky :-DD Je krásná :-)

    Hezký den, skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Hů, ta krabička je moc fajn, taková decentní! A líbí se mi možná i více než naušnice, to bude mým stylem naušnic :-D. Prostě jsu už velká, ale ještě pořád ne tak velká, aby ti snad všichni chtěli hned vykat a říkat paní :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, při mé práci, kdy komunikuju s klienty telefonicky mi už všichni stejně vykají a říkají paní, takže mi to moc nepomohlo. :D

      Vymazat
  4. pěkné náušničky, takové jemné, decentní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak opožděně všechno nejlepší:) Taky jsem si nedávno říkala, že zlatech 17náct:)

    Jinak náušnice jsou krásný a krabička taky!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta krabička je fakt cute! :D
    A souhlasím s Ronny, takové jemné hezké náučničky, hodí se skoro ke všemu. :)
    Taky mám ráda babí léto, ale lepší je podzim, když padá listí a všechno je barevné a mezi těmi zbylými listy prosvítá poslední sluníčko^^ Ale hezké fotky. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)