Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Holiday

Konečně zase ahoooj!
Nemůžu uvěřit, že jsem fakt tak měsíc nepsala na blog. Docela mi to chybělo, ale prostě a jednoduše nebyl čas a když byl, tak strávený s přítelem. Teď mám ale týden dovču, takže si to hodlám náležitě užít a to i s blogováním. :)

Víkend a ještě i dnešek a zítřek strávím ve Zlíně, tu mám taky chvíli co dělat a pak hurá k našim. Teda k našim bez našich. Ti si teĎ s bráškou odletěli na dovču, takže budu bohužel v domě sama, ale já už si tam nějaké lidi naženu, he. :D :) Už se docela těším, protože i když Zlín a náš byteček miluju, není nad to si vzít knížku, lehnout si na zahradu k bazénku a nechat na sobě usnout kotě, jít na procházku k lesu s berňátkem, udělat grilovačku s pár lidma nebo se jen tak projet na kole k babičce.

Jednu malou dovolenku už jsem měla, psala jsem tu, že se jedem s přítelem podívat na pár dní do Telče a bylo to moc fajn. ^^ Cestou jsme viděli i krásný Mikulov, pak jeli do Jihlavy a Třebíče (z čehož měl radost Pan Halloween, protože je to jeho rodné město, prívě tam jsem ho před pár lety koupila v sekáči). Ještě plánujeme v srpnu KONEČNĚ víkend v Praze, tam se taky moc těším. :)


No a co jinak za poslední dobu? Máme u našich naprosto překrásného a úžasného kocourka, kterého jsem pojmenovala Theo. Vrátila jsem se zpátky k červené a užívám léta. Jako třeba zrovna včera na kouaplišti. :)


VÍCE NA INSTAGRAMU!!!

4 komentáře:

  1. Je vidět, že si léto krásně užíváš. Taky jsem si říkal, co s tebou je, že ses tu neukázala. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oh. Ten kočikák je, ale velmi roztomilý. Mám taky takový problém. Chtěla bych blogovat, ale nevím o čem, když vím nemám čas. A když nemám inspiraci nechci psát nějaký divný věci. Je to složité :-)
    Je vidět, že si prázdniny užíváš což je jistě velmi fain :-)
    Hodně skvělých zážitků o letošních prázdninách... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím,

    všechna místa, o kterých ses zmínila, bych ráda navštívila s přítelem, rádi výletujem :). Zvláště pak Mikulov a Zlín :). A krásné fotky :). Užívej si dovolenou a sluníčka :).

    S pozdravem Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotografie, závidím :)
    Já původně měla taky někam vyjet s přítelem, ale čím jsou prázdniny dál, tím méně se mu chce :( A s mámou na výlet se nakonec asi taky nepovede, nakonec jsou peníze potřeba vložit jinam.
    Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)