Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Grilování a spousta sluníčka

Dobré dopoledne. :)
Tak se mi dovolená sice pomalu blíží ke konci, ale i dnešek si hodlám hezky odpočívat. Vůbec tenhle týden hodně ležím venku na sluníčku, občas se obazénkuju a čtu si (jsem si jistá, že bych zvládla i dva díly toho Pottera, je to supr oddechové čtení, ale bohužel mě nenapadlo si pujčit alespoň dva), Ve čtvrtek jsem si ještě uělala menší vyjížďku na kole k babičce, jak jsem chtěla a v pátek mi už přijel i milý, tak se sluníčkoval se mnou. Večer dorazili i bratránci a tak jsme si užili moc fajn povídání a grilovačku.

Včerejšek jsem měla v podobném duchu a ještě jsem přidala hezkou procházku s Bernou, která z toho byla štěstím bez sebe, protože ví, že ji vždycky nechám proběhnout po louce. Když s ní nejsem mezi lidma, klidně ji pustím běhat volně bez vodítka. Je to takový strašpytel, že by ani neuměla utéct. :D Vždycky utíká daleko dopředu přede mnou, ale každou chvíli se zastaví, otočí hlavu a kontroluje, jestli tam pořád jsem, protože přece nepujde někam sama, ještě ji něco sežere, no ne? :)


Dnešní poslední den dovolené asi strávím taky jen tak na sluníčku a s knížkou. Někdy je fajn si jen tak vzít pár dní volna a až na nějaké menší procházky nic moc nedělat. :)) Sice poslední roky vůbec nejsem oblíbenec opalování a nerada se opaluju nějak výrazně, protože se mi to jednoduše nelíbí (můžete mi to klidně závidět, ale mě to nepřijde tak skvělé, máme prostě v rodině to, že se hrozně dobře opalujeme, takže stačí na chvíli vylézt ven a je to :D), jenže na druhou stranu mám hrozně ráda sluníčko. Horko nenávidím, ale sluníčko miluju. No a tady se mám jak chladit, takže mi to docela vyhovuje. :)


4 komentáře:

  1. Já si včera zajel k vodě a taky nevydržím dlouho na slunci a raději celou dobu plavu.

    OdpovědětVymazat
  2. Joo to dělá i Fíbina s tím otáčením se a kontrolováním. :D
    Jinak já dneska přijela z dovolené, kterou jsem si sice užila, ale skoro pořád pršelo, tak jsem ráda, že aspoň tady je sluníčko! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo,je to fajn jen tak si lehnout s knížkou nebo časopisama na sluníčko,opalovat se a nic nedělat:)To máš dobrý,že se tak dobře a rychle opaluješ,to já říct rozhodně nemůžu,ale co nadělám:)Ale sluníčko taky miluju:)!

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)