Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Olomouc, Tovačov, Rory, Zlín a Máj :)

Dobrý večer.
Tak jak jste se měli tenhle zkrácený týden? :) Já musím říct, že si nemůžu stěžovat. Výlet do Olomouce s mamkou jsem si minulý víkend užila moc, na zámku v Tovačově bylo taky hezky a počasí nám vyšlo krásné, i když mělo pršet. A přivezla jsem si do Zlína hoodně jahod a dva kaktusy! :D 

Ask.fm/TheDaysy


Hned jak jsem se s přítelem pak vrátila od našich do Zlína, využili jsme jahody přivezené z Flory v Olomouci a hezky si je vychutnali. No neblázní vám chutě při pohledu na tohle? :) Mňamka! ^^


No a v pondělí, po celém dni v práci jsem se opět potěšila. Konečně jsem si k nám na byt přinesla malinkou Rory, společnici pro Effy, aby jí nebylo smutno. Je opravdu malilinkatá a i když se ještě s Effy občas trochu škádlí, tak si jinak sedly a v noci spolu spinkají jak jedno klubíčko dohromady, takže jsem ráda. :) Je to mazlíček. :)


No a jinak už ten skoro-týden utekl celkem rychle, byl přecejen zkrácený a ode dneška máme s přítelem volno, takže si ho užíváme u našich. Zítra máme v plánu májkovat u nás na hřišti a opékat, o víkendu pak pouť. :) Dnes jsme se ještě před odjezdem byli podívat ve Zlíně na náměstí na prvomájový pochod. Byla jsem z toho docela nadšená, netušila jsem, že se tohle ve Zlíně na první květnový den děje. :) Kdo by řekl, že nějaké město bude takhle extrémně na náměstí slavit prvního máje s pivem za dvacku, balonky zadarmo a ještě dokonce i obnoví pochod a k tomu navíc baťovským stylem. :) 


Slaví se u vás ve městě nějak první máj nebo to uplně ignorujete včetně líbání pod třešní a uschnete? Já snad ne. :)

Více fotek na mém INSTAGRAMu! ;)

5 komentářů:

  1. Je to na tobě vidět, přímo radost z tebe vyzařuje. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš krásnou barvu vlasů! Jinak - v Olomouci jsem byla jen jednou a to ještě jen na nádraží. Odsud se jelo někam na přednášku, takže z města jsem neviděla ani fň:-(. Vlastně tuhle část republiky ani moc neznám, to je škoda, je to ta hezčí část:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky :) Juj a to zvieratko :3 To je myška alebo nejaký pieskomyl ? Vyzerá to strašne zlato :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Je to osmák degu. :) Už mám doma osmyšky dvě.

      Vymazat
  4. Hezké fotky, na první ti to moc sluší.^^:)
    Na Flóru bych se taky někdy chtěla podívat.
    Ty vafle vypadají božsky, já miluju vafle!:D
    A Rory je slaďoušek!*-*

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)