Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Výletování

Dobrý večer.
Dneska jen tak krátce, protože jsem si všimla, že jsem dloouho nepsala a mám čas, tak proč neinformovat. :)) Nějak se mi poslední dobou psát nechtělo, navíc minulý týden jsem bývala v práci do sedmi, takže jsem pak byla ráda, že jsem ráda. :D Dokonce jsem byla i tááhle líná natočit video z rozbalování dubnového BB nebo napsat něco o Velikonocích, které stejně nemám ráda. No, snad se z toho svět nezboří. :)) Až na tu občasnou lenost a trochu nevyspanosti se mám docela fájn a mám i pár novinek.

První novinkou je, že bude mít Effy už v pondělí k večeru kamarádku. Jsem už se slečnou domluvená na předání osmyšky a už se s přítelem i s Effy moc těšíme. Druhá osmyška se bude jmenovat Rory (ano, opět jméno ze seriálu) a Effy tak konečně nebude sama, když jsme my s přítelem v práci. :))


Další novinkou je, že jsem navázala spolupráci s jedním docela mile vypadajícím eshopem, takže brzy čekejte recenzi a taky dokonce soutěž o krásné věcičky! Balíček mi už dorazil dnes, ale jelikož se ke mě lístek dostal až při odjezdu ze Zlína, pujdu si pro něj v pondělí a pak dám vědět. Určitě se přijďte do soutěže zapojit, věci vypadají opravdu krásně a pokud budu spokojená i při recenzování, bude to ještě lepší! :)

Poslední věc neni ani tak novinka, jako spíš už tradice. Už třetím rokem se chystám s mamčou do Olomouce na Floru. Musím sice zítra vstávat před pátou, ale redbull mi pomáhej a bude to fajn. :D Už se moc těším, mám cestování a vůbec i takovéhle menší výlety ráda, navíc se potom jedem podívat i na jeden zámek, takže o tom určitě článek s fotkama můžete čekat taky.

Co bude další týden si nechám na potom, každopádně snad to teď bude na blogu trochu živější, mám o čem psát, bude se toho teď dost dít a výletovat a navíc i nějaký ten čas bude. :) Tak se mějte zatím hezky, zítra na mě myslete, ať se neztratim (:D) a mimochodem taky v tohleto období hooodně držte palečky Lolence, která maturuje a já jí slíbila, že budu sbírat palce pro štěstí, tak šup!!! :)

Více fotek na mém INSTAGRAMu! ;)

2 komentáře:

  1. Jé, výlet do Olomouce, to by se mi líbilo. :3
    Trochu mě těší, že nejsem jediná, kdo bloguje střídmě. :-D Moc se těším, až bude ukazovat fotky dvou osmáčích dam!

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc hezky a roztomile. Hezkou neděli a užij si to. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)