Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Mumínek

Krásné nedělní odpoledne.
U nás zas tak krásně není, alespoň ohledně počasí, ale jinak to jde. :) Právě dopekám kakaovo-třešňovou buchtu a sleduju Effy jak větří něco dobrého, co bohužel nedostane, protože mají osmáčci sklon k cukrovce, he. No, stejně si užívá i tak, protože zase jak tak vidím hodlá usnout na příteli a udělat si z něj pohodlný polštářek. :D :))

Ask.fm/TheDaysy

Včera bylo ještě mooc hezky, tak jsem vzala na výlet nový batůžek a vyrazili jsme si s přítelem na módní festival do Centra v Malenkách, kde byly nějaké kadeřnické show, kosmetika a podobně, taky tam vystupovala Olga Lounová, kterou jsem sice nestihla vidět zpívat, za to jsem si s ní pokecala na záchodcích v řadě, když stála předemnou a najednou se otočila a začala si povídat. :D


Mimo tohle všechno jsem si konečně taky pořídila nějaké jednobarevné tenisky. Plánuju si brzy koupit zas nějaké conversky. Mám sice dvoje, ale jedny už se moc nedají nosit a druhé jsou hoodně vzorované a já už si zakázala kupovat vzorované věci. :D (Ale ty červené boty s bílýma puntíkama ještě prosím ano!) Mám totiž hrozně moc vzorovaných kalhot a triček, tak potřebuju zas něco jednoduchšího. Včera se mi ale kromě těch pěkných bot nic moc jednoduchého nelíbilo, spíš jsem měla takovou veselou náladu a tak mám z Reserved triko s mumínkem! A je mi docela jedno, že mi bude brzy dvacet, prostě si občas potřebuju koupit roztomilou věc, hah. :)) Co roztomilého jste si naposledy koupili vy?


4 komentáře:

  1. Ta první fotka je krásná, ale hlavně ty se mi líbíš v těch světlejších vlasech.... ty ti víc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  2. mohla by som vediet odkial mas ten vak? snazim sa take nieco zohnat ale neviem to nikde najst...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, psala jsem to myslím už minulém článku, je z ebay. ;) Ale jinak jsem batůžky tohohle stylu viděla i v Terranově a celkem pěkné, akorát tenhle stál polovinu. :)

      Vymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)