Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Jaro je tu i s rostlinkama

Ask.fm/TheDaysy

Zdravím vás.
Tak tu máme konečně stoprocentní jarní počasí. Já si to moc užívám, miluju jaro. ^^ Myslela jsem si, že bych chtěla příští Silvestr trávit v Pařiži, ale ne, změna. Myslím, že bych mooc ráda do Paříže příští jaro. Och, jak se těším až tu krásku Eiffelovku znova uvidím. Doufám, že se mi tam podaří na jaře jet. :) V tomhle počasí to musí být kouzelné!

Jinak si to užívá krásně i Effy. Dnes ráno se vyhřívala na sluníčku, asi chytala bronz. :) A jinak si baští jarní rostlinky od bylinek až po sedmikrásky, které jí moc chutnají. :)


Já si jaro začala taky moc pěkně. Mimo to, že jsem nasadila jarní nehty mám od úterka novou práci. V podstatě je to něco podobného, jako jsem dělala předtím na brigádě při škole, akorát je to nyní v bance a daleko nenucenější a pohodovější, nemusím do nikoho nic cpát. Ne, že by předchozí práce byla nějak příšerná, ale proč hranice spokojenosti neposunout výš? :) Zatím se mi to docela líbí a doposud mi všichni, které jsem poprosila, se všim pomohli, vyšli vstříc, chovali se mile. Tak snad to tak bude i nadále. :) 


Ohledně té školy, myslím, že už to tu můžu napsat, skončila jsem. Ano, to bylo to velké rozhodnutí a jsem za to moc ráda, protože jsem opravdu od marketingu zřejmě čekala něco jiného a tento styl, jakým to probíhalo, mě opravdu hodně nebavil a dost jsem se kvůli tomu dlouhou dobu trápila. Určitě ale tohoto rozhodnutí litovat nebudu. Mám teď fajn práci 5 minut od bytu a centra, daleko více času, jsem uvolněnější a je mi prostě fajn.
Následující rok bych ráda trávila trochou sebevzdělávání podle svého a připravování na přijímačky na sociální pedagogiku, kam si chci dát přihlášku. Přijímačky jsou totiz že ZSV, z kterého jsem skoro už 5 let neměla ani ň, takže tenhle rok by mi určitě ještě neprošly. Ale jelikož jsou to věci, které mě vždycky bavily, chci se do toho vrhnout a za rok uvidíme. :)
Vlastně...vždycky jsem tíhla spíše k humanitním předmětům. Nemůžu říct, že by mě ekonomicky zaměřená střední nebavila, vlastně na ni vzpomínám ráda, ale dál už bych v tom asi nepokračovala a myslím, že chci svůj život ubírat trošku jiným směrem, i když pořád tady ve Zlíně, protože tohle město mám opravdu moc a moc ráda!
Je tu krásně, protože můžete udělat pár kroků jedním směrem a jste v centru a pár kroků druhým a jste v přírodě. Což je, jak už jsem na instagramu psala, pro člověka, jako já, to nejlepší. Nikdy se nerozhodnu mezi přírodou a městem, takže mi stav "Zlín a občasné víkendy u našich" vyhovují maximálně. Tak mi držte palce. ;)



2 komentáře:

  1. Myslím, že jsi udělala dobře, když ten obor nebyl ten pravý, který by tě uspokojil. Lépe ztratil rok, než celý život dělat něco co by tě nebavilo.
    Já ten bronz včera opravdu chytil... večer mi přítelkyně řekla, že v protikladu k těm oblečeným místům, že jsem se opálil. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tvý nechtíky jsou mazec ! :) Opravdu dokonalost sama, nechtěla by jsi se tomu třeba věnovat profesionálně plno holek by chtělo takové krásné nechtíky :) Je tam obsažena dětská hravost krása a celé to k sob ladí za mě jednička s hvězdičkou :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)