Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Víkend doma

Dobré odpoledne.
Pomalu se zase budu chystat k odjezdu do Zlína, ale ještě předtím něco o víkendu u našich. Byl hezký, ale díky určité věci zvláštní. Je to teď zmatené. I tak jsem si ale pár věcí užila.

 Ask.fm/TheDaysy

Ovšem ještě před víkendem jsem s milým zašla do nové knihovny ve Zlíně, abychom se zaregistrovali. Byla jsem z toho opravdu nadšená. Knihovna je velká, hezká, příjemná a zatím jsem tam našla vše, co jsem potřebovala. :) A velké plus mají i za ty hezké průkazky! Effy byla taky hned zvědavá, kde jsme to zase byli. Miluju ty její zvídavé pohledy a vůbec celé to její chování. S osmáčkem je fakt zábava. :)


V pátek už jsem ale šupitala domů, protože jsem měla s mamkou naplánovanou přednášku, která tu byla. Ještě předtím jsem zjistila, že mi narafičili do pokoje dětské povlečení se Sněhurkou. No není to milé? Trocha nostalige.. :)
Na přednášce bylo něco málo o historii okolních vesniček našeho města. Bylo to docela fajn a horká mandlová čokoláda potom taky! ^^ Škoda jen, že neměli tu jahodovou, jako minule, ta byla bezkonkurenční.


Taky Effy se o víkendu nenudila, má tak trochu víkendového kámoše. Mamka mi dlouho osmáčka záviděla, ale protože ví, že je osmáček na chov trošičku náročnější, pořídila si aspoň morčátko. Jmenuje se Slávek (nunu) a je hrozně miloučký a měkoučký a střapatý a ještě docela malinký. Effy se ho hned jala okusovat, ale pak před ním spíše utíkala. No, aspoň se seznámili. :))
Dneska už se baví jen novinkama v její kleci. Byla jsem na chvilku s Bernou na zahradě a natrhala Effy nějaké větvičky, nasbírala kamínky a věnovala jí kytičku sedmikrásek. Všechno jí moc chutnalo, he. :))


3 komentáře:

  1. Měla jsi doma opravdu krásný víkend. Važ si toho. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu se hezky věří no, když jsou tu vypsané jen ty pozitivní věci. :) Ale abych si jen nestěžovala tak ano, takhle samostatne a jednotlivě to bylo hezké.

      Vymazat
  2. ahoj, máš moc hezký blog:)
    právě u mě probíhá giveaway, tak budu moc ráda, když se taky zapojíš. Krásný den! :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)