Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Někdy je třeba se rozhodnout pro změnu

Dobré odpoledne.
Jak si zatím užíváte víkend? Myslela jsem, že bude tak hezky, jako bylo celý týden, ale zatím nám tu prší. Včera, při cestě ze Zlína domů bylo fakt nádherně a Effy skoro celou cestu seděla na vrchním patře klece, aby se mohla vyhřívat na sluníčku. :) Ke konci cesty už ji to ale asi přestalo bavit a tak si jen tak pro zábavu rozkousala kousek mojí bundy, kterou jsem měla vedle položenou, mrška. Asi jí taky z té koženky bylo pak pěkně zle, ale naštěstí jí snad nic není, protože dnes si zase vesele běhá v kolečku a hledá, do čeho by zas kousla. 



Ještě, že to sluníčko mám. A taky přítele. Protože byl tento týden fakt hodně náročný a vůbec vypjatý. A i když mě se sluníčkem a přítelem potěšila i Effy, mísa jahod, jahodový džus nebo třeba sice dloouhý, ale velmi úspěšný pohovor, nebyl ten týden vůbec lehký. Musela jsem učinit jedno dost velké a zásadní rozhodnutí. Nejsem si jistá, zda to bylo rozhodnutí správné nebo ne, jen vím, že se teď cítím o dost lépe, i když to celé ještě není tak úplně dořešené. Tak mi držte palce, ať to jde vše dobře. :)


Dneska jedeme s našima opět na návštěvu k batránkovi. Vždycky se tam moc těším, protože mám jeho rodinu moc ráda. Navíc mají čtyři kočky a psa, takže kdyby cokoliv, nudit se tam rozhodě nikdy nebudu. :) Proto mi ani tak moc nevadí, že dnes prší. Vidím to na sklenku vína a nějaké fajn popovídání a to mi pro dnešní odpoledne maximálně stačí. :) Co máte v plánu vy?  


4 komentáře:

  1. Hezké fotky, hlavně ta první. Já si dávám dnes pauzu a válím se doma. Upekl jsem borůvkový koláč a kafe k tomu. Přeji ti hezký víkend. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je strašně roztomilé zvířátko :-))
    http://brunimily-rozjimani.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky :)
    uplně jak vidim ty jahody, tak lituji, že jsem si je předchvilkou v té bille nekoupila taky.. mám na ně ted chut :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)