Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Tu je někdo hodně nerozhodný


Přeju hezký páteční večer.
Taky je u vás tento týden takové zblázněné počasí? Já už opravdu netuším, co čekat, než ráno vyjdu z domu. V pondělí tu ve Zlíně bylo nádherné jaro, sluníčko svítilo, ptáci zpívali. Ve úterý lilo jako z konve. No a ve středu člověk vyšel ven a všude sníh. Plno sněhu a sněžilo dál a dál. Ale aby toho nebylo málo, včera zase nastalo jaro a dnes pro změnu bylo sice teplo, ale zataženo jako před bouřkou. Někdo, kdo ovládá počasí je asi hodně, hodně, hodně moc nerozhodný, jinak si to neumám vysvětlit. :D


Já bych to klidně už nechala na tom jaře. Jak už jsem se tu vpisovala minule, jaro a léto mě nabíjí energií a opravdu bych to teď potřebovala, protože se teď docela dost stresuju se školou a tak špatně spím a občas mi nebývá z toho všeho nijak dobře.

Těší mě ale aspoň to, že mi pořád jde zdravé stravování a dokonce mě to baví. Navíc miluju to, že se i u nás v menze dá najíst zdravě, je to skvělé. Poslední mám v hlavě buď tu školu a nebo zdravé jídlo. Už ráno si vymýšlím, co vše budu přes den jíst a je to opravud skvělé. Navíc od té doby, co jsem s tímhle režimem začala jsem nebyla nemocná (normálně u mě v zimě nachlazení probíhá tak 2x do měsíce). A taky mě moc, moc potěšila paní z práce, která mi řekla, že jsem zhubla, protože já si toho vůbec nevšímám a navíc ji znám a vím o ní, že umí být opravdu upřímná, takže mi to neřekne jen tak, jako třeba mamka, která to prostě říká, protože je mamka a protože chce abych jedla a jedla. :D Tak doufám, že to takhle pujde dál. :)

// Cizrna s kuřecím masem na žampinonech a zeleninou.//Tortilla s kuřecím masem a zeleninou v menze.//Zdravé banánové palačinky s bílým jogurtem a borůvkami.//Těstoviny se sýrovou omáčkou a zeleninou.

No, i přesto že mě (v některých dnech) potěšilo počasí, lidi v práci, zdravé jídlo i malá procházka a ledové kafe s přítelem, jsem dneska docela vyřízená. Po škole jsem místo práce pádila rovnou do postele, jinak bych asi každou chvílí omdlela. Naštěstí už je to v pohodě, chtělo to trochu odpočinku, musím se naučit vypínat, poslední dobou mi to moc nejde.


Mezi školou jsem si dnes chvilku porelaxovala i v obýváku knihovny, bylo to ráno, takže na celém patře nikdo nebyl, jen sem tam se někdo objevil na pár minut, takže to bylo příjemné, někdy je ticho supr. ^^ Navíc tam je opravdu úžasné kafe. Mimoto jsem si tento týden při obědě dopřála i jahodový zelený čaj, je úžasný, je to má srdcovka a kolikrát taky hezky nakopne, i kdž nejlepší je stejně pravý uvařený zelený čaj. Ten si ale ve vychlazené podobně užívámpro změnu teď.


Po odpočinku jsem si taky konečně odbarvila vlasy. Po rocích červené jdu teď maximálně do zrz, takže to chtělo odbarvit a zítra na to dávám barvu. A zítra už si snad užiju hezké odpoledne s Jess, která přijede sem do Zlína. Rády bychom si vyjely na mrakodrap, tak doufám, že bude hezky a já se trošku odreaguju od celého toho týdne. Teď večer se už ale jen opravdu těším na film a znovu postel. ^^

Effy si třeba spinká, co může. A vůbec se jí nedivím. Stejně ale miluju to, že si poslední dobou hodně zvykla, na to, že jakmile si ji vemu do ruky a ona je ještě rozespalá, natáhne se mi na dlani a odpočívá si v klidu dál, je při tom úžasná. A když si ještě zívne... :) Tak si taky hezky zívněte, odpočiňte a užijte víkend. ;)

Ask.fm/TheDaysy

11 komentářů:

  1. Tady v Praze bylo celý týden krásně. Je dobře že jíš tak zdravě a to nejen proto, že chceš hubnout. Když takhle člověk jí, tak se pak přímo vznáší, nezatěžuje organismus a má jen pozitivní pocity a náladu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, to hubnutí není nejdůležitější, i když to je taky fajn, ale hlavně se člově cítí lépe, když jí takhle.

      Vymazat
  2. To počasí je hrozný :DDD jinak jídla vypadají strašně krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky souhlasím s s tím zdravým stravováním, sama s tím mám docela problém a chtěla bych to změnit. A vůbec né proto, že bych chtěla hubnout. Myslím, že ani nemám moc co. ... a to počasí, jsem z ostravy a sněžit začalo také z hodiny na hodinu. Ještě to ráno jsem se s kamarádkou bavila, že je fain, že té zimy letos ani tolik nebylo a bum. Pár hodin na to ulice plné sněhu. Stává se to stále nevyspytatelnější to počasí .. lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Effy je vážně úžasná! Vždycky ji sem potajnu chodím okukovat, ale pššt :D
    Každopádně počasí u nás tolik zblázněné jako u Vás není. Vlastně u nás nesněžilo snad ani v prosinci nebo už si vážně nevzpomínám :D Momentálně u nás buď přes týden prší nebo svítí slunce.

    OdpovědětVymazat
  5. To jídlo! Děláš mi chutě. Taky bych se potřebovala naučit jíst zdravě,ale nějak toho nejsem schopná. Jinak Effy je krásná. my máme doma jen neurotického králíka:D

    OdpovědětVymazat
  6. Ta změna počasí mi vůbec nevyhovuje. Ale teď už je to takové jarní, takže pohoda :-) jsem stejná jako ty... zimu mám ráda.. ale prostě když to trvá tři měsíce, strašně to člověka dobijí.. sluníčko je přeci jen velice důležité :-)
    Jo a strašně moc se mi líbí jak máš Effy ochočenou!!!! :-) já kdysi měla takové křečky.. mohla jsem si s nimi hrát a tak.. teď máme ještě morče.. ale už to není takové to mazlivé, možná je to proto že na ně už nemám tolik času jako kdysi.. :-/ :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bude tím,že Effy je osmák. :) Já měla jako malá různá zvířátka a hlodavce od křečků a morčat až po pískomily, ale fakt až teď u Effy jako osmáčka vnímám to, jak se chová, oni jsou osmáci takoví asi víc přítelští nebo nevím jak to říct. Ale fakt jsem u osmáka viděla už hroznou spoustu věcí, co u jiných hlodavců ne. :)

      Vymazat
  7. Na jednu stranu buď ráda, že vám tam sněží. :) Já tady u Znojma měla sníh tak maximálně 3 dny za celou "zimu", teď to tady vypadá už víc jak měsíc jako chladnější jaro.

    A Effy je boží. Já mám psa, králíčka a kočky a osmáka se snažím prosadit taky, ale už mám stopku. :D Na jaře to bude maximálně štěně, protože Ben už má přece jenom svůj věk.. A "krysy" (jak říkají naši) naši doma nechtějí. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Netuším, proč bych měla být ráda, když jsem psala, že sníh ráda nemám, vnímej písmenka. ;) Jinak fakt miluju lidi, co říkají všem hlodavcům krysy a ani o tom daném druhu nic neví. >.< Moje mamka se třeba bojí myší tak se bála, když jsem měla kdysi pískomily a teď mám osmáčka, ale nakonec se snažila ty mazlíky poznat a sama viděla, že to jsou úžasní tvorové. Jen člověk nesmí být líný poznávat věci, které jinak háže do jednoho pytle.

      Vymazat
  8. Zelený čaj v plechovce? :-O Z toho mám Vánoce. To fakt existuje? Kde? Chci! Ježiš!

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)