Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Kelímek v ruce, povinná školní výbava

Viděli jste před týdnem na mém instagramu fotku Effy pořízenou při jejím probuzení, jak kouká rozespale a pohledem "pročměsakrabudíš!" ?


Asi takhle jsem vypadala dneska ráno. V letním semestru nám dali páteční cviko z matiky na 7, takže jsem si opět vyzkoušela vstávání, jako za doby, kdy jsem jezdívala na střední. Navíc tento týden nespím moc dobře takže ani to mi nepřidalo. Bylo docela vtipné, jak skoro každý přišel na hodinu s kelímkem kafe nebo čímkoliv podobně povzbuzujícím a pokud ne, tak byl zmatený jak lesní včela. A já nezůstala pozadu.

Naštěstí to před týdnem brandnooz vytipoval a zaslal mi přírodní energeťák, takže jsem dnes měla možnost ho vyzkoušet přímo v akci. A musím moc pochválit! Chutná opravdu výborně, vůbec v tom neni cítit typická chuť běžných energeťáků a probral mě během chvilky. Škoda jen, že u nás na trhu ještě není a i kdyby byl, tak by stál asi kolem 80 korun. >.<


No a protože jsem měla dnes jen matiku od sedmi do půl deváté, angličtina mi odpadla, nic víc v rozvrhu nebylo a přítel kvůli rally, kterou o víkendu jede, musel jet ještě během dopoledne domů, vzala jsem to už stejnou cestou a v 9 jsme Zlín opustili. Původně jsem myslela, že tento víkend domů nepojedu, ale dalo se to takhle dohromady, tak proč ne. Bylo fajn končit ve škole o půl deváté a něco po desáté už být doma. ^^


Mimochodem, Effy už si docela zvykla na ty přejezdy autem a zdá se mi, že se jí to sem tam i líbí a občas si i vyleze na horní patro, aby se mohla při jízdě koukat z okna. Ale pořád nedokážu sakra pochopit, proč většinu cesty jede v poloze tři nohy na zemi a pravá zadní opřená o stěnu klece. Viděli jste to někdy? :D Asi udržuje stabilitu v zatáčkách, netuším.

3 komentáře:

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)