Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Roztomilouš

Zdravím.
Tak jak si zatím užíváte víkend. Mě to ani nějak nepřijde, protože jsem pořád doma a snažím se (ano, snažím :D) učit na zkoušku. Během týdne bych už ale měla jít aspoň do práce. Jinak mi společnost dělá samozřejmě Effy. Je hrozně super-nunu-extra-lovely. ^^ Nejhodnější, nejroztomilejší a nejspokojenější je, když papá. :D

Předevčírem jsem ji měla u sebe na stole, když jsem dělala věci do školy a ona pořád chtěla šplhat k jablíčkům, které tu v misce na stole máme. Protože ale bohužel nesmí moc slakdých věcí, dala jsem jablka pryč, ale docela jsem nevydržela ten její kukuč a dala jí tedy alespoň usušenou slupku. No a jak málo stačí k radosti. :D Osmáčci jsou úžasní, dejte jim jednu slupku a jsou nejvíc šťastní. :)) A to se mi právě líbí, protože věc nemusí být velká na to, aby jste z ní měli radost. :)

Dneska budu dělat dobrůtku příteli, bramborové knedlíky se švestkama, tak mi držte palce, ať má taky radost, jako Effy. :D Co obědváte vy?


6 komentářů:

  1. Já když pustím osmáčka Charlieho tak mi všechno kouše, je to hrůza.. ale je to taky roztomilouš :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Roztomilá, ale jen aby ti nepřekousla KABEL. :)

    OdpovědětVymazat
  3. krásná :) a Effy je super jméno.. Já o víkendu zásadně obědvám snídaně :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak o bramborových knedlíkách se švestkami jsem ještě neslyšela. Docela by mě zajímalo, jak to chutná :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Effy, musím říct, že jsi opravdu nejmilejší fešanda. Doufám, že už jsi viděla francouzskou pohádku "O myšce a medvědovi" - určitě by se ti líbila. A pozdravuj ode mě paničku Daysy. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)