Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

A sedmikrásky vesele kvetou dál

Zdravím.
Máte taky někdo, jako já, před domem už druhý měsíc sedmikrásky? :) Dvanáct měsíčků asi měli nějakou párty a pěkně to popletli. :D Každopádně, abych řekla pravdu, mě to docela vyhovuje, nikdy jsem moc nemusela zimu, mráz a sníh. Pro mě by bylo nejhezčí, kdyby byl sníh v období adventu a na Vánoce, pro tu hezkou atmosféru (já jsem za první a chvilkový sníh vždycky ráda) a pak zase klidně může naskočit tohle jarní počasí. Aspoň nejsem tolik unavená. Vždycky, když je dlouhá zima hrozně trpím únavou, nemám žádnou energii, ale tuhle "zimu" je to o mnoho lepší, takže mám radost. ^^

Radost mi taky včera udělal Mrňousek, který včera dorazil. Jsem z něj naprosto nadšená. Potřebovala jsem nějaký netbook do školy, protože můj noťas se docela dost pronese, když s ním někam jdete, takže jsem měla ooobrovské štěstí a za naprosto skvělou až směšnou cenu jsem sehnala tohohle krasavce od jedné slečny v diskuzi. 

Jinak Effy je stále happy taky, hlavně má vždycky královský pocit z toho, že když přijedu domů, všichni ji obskakují a chtějí jí šimrat pod čelistí, což miluje. No ale já jdu zase pokračovat v ekonomii, ať si můžu odpoledne vyrazit na kole k babičce. Rotoped je ve Zlíně, tak si to musím vynahradit. :)

4 komentáře:

  1. Jak jsem Ti již psala na facebook - Effy je vážně boží! Takový mazlíček by se doma určitě hodil :) My máme číču, takže si s ní docela taky užijeme. Někdy je srandovní naše mazlíčky jen tak pozorovat, když dělají různé blbosti.
    Netbook je pěkný. Akorát mám od známého zkušenost, že když je bílá klávesnice, tak se Ti časem dost ošoupe. Proto jsem před dvěmi lety zvolila raději černý, mini notebook a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černé notebooky jsou pro mě hrozná nuda. :D I ten můj velký má druhou stranu červenou a teď jsem chtěla bílý. Jinak slečna předemnou ho už nějakou dobu měla a klávesnice je pořád, jako nová. :)

      Vymazat
  2. Tady před domem taky kvetou sedmikrásky, už jsem je už jednou fotil. Ta poslední fotka je moc krásná. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sedmikrásek tu máme taky hafo a střídají se u nás krásné a méně krásné dny. Někdy je krásně slunečno, jako na tvojí fotce, podruhé je zase tmavo a mlha leze do každého koutu. Taky mi však toto počasí vyhovuje o trochu více než ta velká zima a docela by mě zajímalo, jestli vůbec sníh přijde. :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)