Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Zasněžený týden

Hezkou neděli přeju.
Za celý týden jsme neměla bohužel čas vám něco o sobě napsat, ale teď jsem si chvilku našla a tak to teda shrnu v jednom článku. ;) Měla jsem týden plný učení, hlavně na opravnou zápočtovku ze statistiky (kterou jsem udělala! yay!). V pondělí nám ve Zlíně krásně nasněžilo, nahodilo to lehce vánoční atmosféru a já pořádně užila nový kabátek a taky tři dny předtím koupené botičky. Tento rok jsem to vystihla skvěle! :D Taky jsme si s milým pořídili na tu vánoční atmosféru překrásnou svíčku, měnící barvy. ^^


Týden utekl poměrně dobře, jak ve škole, tak v práci. O víkendu jsme jeli domů a já se hrooozně moc těšila na Felixka, Eli a berňátko, protože mi na bytě opravdu chybí nějaký ten mazlík. Mám v plánu si v budoucnu pořídit kočičku, ale teď je na to ještě brzy, tak si asi splním nedávný malý sen a po Vánocích si pořídím osmáčka, ať nejsem na bytě tak sama, když má milý odpolední.

Hned, jak jsme v pátek přijeli, jsme se šli podívat na náměstí, kde nám rozsvicovali stromeček a dali jsme si skvělou hrokou čokoládu z vinotéky (na tu tady budu jezdit vždycky, ať už se odstěhuju kamkoliv! :D).


Včera jsem ještě s bráškou a máti zašla k babičce, která slavila narozeniny a navíc se nám právě vrátila z nemocnice. Samozřejmě zase s dědou hlídali tetě čivaváka, tak nebylo o zábavu nouze. :D No a abych nezapomněla na babiččinu kočku, jako vždy se s ní musím pochlubit. Je opravdu úžasná! ^^ (Je moc poznat, jak mi ti mazlíci chybí? :D)


Třešničkou mého sobotního večera doma byl můj kaskadérský kousek. Vzala jsem si totiž až moc velké nazuváky, v kterých přelítávám vždy tu u nás po schodech. To se mi ale vymstilo, já s velkýma botama na vrcholku schodů zakopla a už jsem to kotoulovala až dolů. Ano, spadla jsem ze schodů jak pytel brambor. Zlomené naštěstí nic nemám, ani jsem v životě neměla, díky za pevné kosti. Vypadám ovšem s modřinama po celém těle a naraženým kotníkem a palcem jako z domácího násilí vytažená. :D Ještě, že je zima a nemusím se nikde ukazovat. Zbytek večera jsem tedy trávila už jen učením v posteli a odpočinkem, protože mě pomalu bolí každý pohyb. >.<

Dneska jsem si jako bolestné dopřála sladkou adventní snídani s karamelovým máslem z brandooz boxu (které je fakt skvělé a chutná přesně jako ty karamelové sušenky, co se dávají ke kafi!) a už se pomalu budu chystat na odjezd zpět do Zlína

No a co je nejlepší? Sehnali jsme s milým skvělý byt v rodinném domku u moc milých lidí, kde to vypadá naprosto úžasně, je to blíž ke škole, blízko do centra a možná už tento víkend se stěhujem, aby jsme byli sami, bez spolubydlících! :)





5 komentářů:

  1. Tu pomazánku mám taky :) Kupovala jsem si ji v Tescu za 50 korun, měli ji v akci :)
    Číča je nádherná :3 a se máš, že u vás byl sníh, v Praze stále nic :(

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to se určitě těšíš... a ozkoušíš si aspoň na nečisto manželství. V Praze ještě žádný sníh.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, jak já ti ten sníh závidím :) Tady u nás na Kladně není po sněhu ani stopa :/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, máš to tu moc hezký, budu tě navštěvovat:) Kočina je kouzelná, my máme taky, ale je to už 16ti letá seniorka a odmítá se fotit.

    OdpovědětVymazat
  5. Zvířátka ti chybí asi opravdu hodně :-D a gratuluji k novému bydlení :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)