Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Effy

Dobré ráno.
Tak jsem si včera udělala výlet do Kroměříže za jednou paní chovatelkou a už tu na bytě nejsme sami. :) Od včrejška s náma bydlí Effy, slečna osmáka degu. Je ještě malinká, narodila se 1. listopadu, ale čiperná je za dva a navíc, když je od chovatelky, skoro se nebojí a je docela ochočenná. Hned, jak jsem ji dovezla se neostýchala vyjíst skoro půlku misky, pořádně se napít, prozkoumat celou klec, vyválet se v písku a hlavně! hlavně si zamilovat běhací kolečko. :D Dokonce si večer ke kolečku i nanosila papíry a udělala si tam místo na spaní, aby si ho mohla asi v noci hlídat. :D Naštěstí jsou osmáčci hodně inteligentní, takže když Effy zjistila, že jsme se odebrali vedle do ložnice spát, přestala běhat a uklidnila se taky, navíc jsou osmáci denní tvorové, takže byla v noci hodná a spala. A ráno jen co viděla, že otvírám dveře si už utíkala opět ke kolečku. :))

Och, miluju ji! A aspoň tu ve Zlíně o víkendu nebudu sama, když mi přítel odjel a pujde mi líp učení. V pondělí mě totiž čekají 3 písemky a k tomu musím dodělat seminárku do ekonomie. Pak už bude zas na chvíli klid, i když je před zkouškovým. Naštěstí mám ale tento semestr zkoušku jen jednu a i když je hodně složitá, chvilku klidu si alespoň o Vánocích dopřeju.

//Mimochodem, tento týden mi přišly Printic fotky, takže očekávejte článek o nich + SOUTĚŽ. ;)



5 komentářů:

  1. Vypadá moc krásně a věřím ti že máš z ní radost. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé. Já měla osmákům něco podobného. Pískomily. Dvě černé slečny. Též se rády koupaly v písku, ale nepvoedlo semi je ochočit. Tvoje slečna vypadá moc krásně a roztomile :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pískáčky jsem právě taky dlohuo měla a kdžy mi asi před rokem odešli, začala jsem přemýšlet o osmáčkovi, ovšem dostala jsem se k němu až teď.

      Vymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)