Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Šmoulové hráli bowling

Dobrý večer.
Myslím, že jsem to sem na blog vůbec nepsala, ale včera nám škola uspořádala bowling a tak proč si nezahrát, šla jsem do toho. No a protože se kreativitě prý meze nekladou, vyrazil náš tým za šmouly. Den před bowlingem jsem hezky naskládala bílé čepičky, každý si zvolil šmoulí jméno a mohlo se jít hrát. :D Byl to strašně supr večer a navíc jsme se umístili jako třetí, což je na prváky a s tím, že hráli i učitelé, kteří vzali první místo, dost dobré, no ne? :) Už se moc těším na příští ročník! ^^ Snad budou brzo fotky. :)

Naštěstí nám tím večer nekončil, ještě jsme si užili super noc chozením po Zlíně a rozhodováním se, kam pujdeme. :D Skoro už jsme byli ve Flipu, když jsme se zas rozhodli, že teda pujdem opět ven. :D Nakonec jsme skončili v jednom music baru a bylo nám fajn. Musím se pochlubit, že mám opravdu úžasné spolužáky a včerejšek jsem si fakt moc užila a přesvědčila se, že úžasný večer lze mít i bez pití do němoty. ^^ Ani sem nejde vypsat všechny ty vtipné detaily, to prostě musíte zažít. :D

 Ask.fm/TheDaysy


4 komentáře:

  1. Já chci taky... :D!!! Mně přijde, že se v Praze pořád jen nezastavím a na srandu nemám čas :/:(

    OdpovědětVymazat
  2. Mě překvapuje, jak jsou všechny vysoké školy odlišné.. U nás by nic takového snad ani nešlo, jsme pro ně prostě studenti, profesoři, doktoři, atd. si drží odstup a všem je jedno, jak si trávíme volný čas, ačkoliv o něm nemá nikdo iluze. Všechno má něco do sebe.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)