Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Red coat

Dobré odpoledne.
Tak jsem zase pro jednou na víkend doma. Sice jsem prvně vůbec neplánovala domů jet, protože píšu zítra dvě písemky a chtěla jsem se učit ve Zlíně, ale nakonec, klid na učení mám i tady. Poslední dobou zjišťuju, že se nějak ohledně toho "pojedu/nepojedu" domů rozhoduju až na poslední chvíli. :D 

Včera odpoledne jsem teda sedla na autobus a jela jsem. Teda ale povím vám, pořád a stále se v buse přesvědčuju o tom, jak lidi snad nemají rozum. A teď nebudu mluvit o nějaké neslušnosti, což většinou zažívám, ale doslova o blbosti. Představte si bus, v pátek odpoledne samozřemě narvaný k prasknutí, vydýchaný. A ti lidi se raději zřejmě udusí, než aby do něj pustili trochu vzduchu. Že já radši vždycky nemyslím předem na to, abych si sedla k otevíracímu okýnku. Spoléhat na to, že napadne někoho druhého pootevřít okno, ať můžem dýchat, je asi naivita. :D Nechci si hrát na nějakou citlivku, ale po vystoupení z busu mi bylo až do večera z toho "vzduchu" zle, musela jsem si jít lehnout už v 6, pak jsem se jen najedla a šla znovu v 9 spát. (A jak vidíte na fotkách, Felixek ani nemusel v tom buse být a pospinkal si se mnou. :D) Mám nízký tlak a podobné věci nesnáším moc dobře. >.< No, v neděli už snad naštěstí zpátky pojedu s milým autem, takže se nebudu dusit v buse. :D

Nakonec jsem ráda, že jsem jela, protože věřte nebo ne, po celém Zlíně není k sehnání červený kabátek s kapucí. :D A tak jsem si ho koupila až tu u nás, kde jsem ho nedávno viděla. No a jem z něj nadšená. ^^ Chtěla jsem takový už dva roky zpátky, když jsem kupovala minulý kabát, ale nikde nic nebylo, takže jsem moc ráda, že ho konečně mám. A dokonce za vlastní peníze. :) Jinak se prosím nedivte, že jsem na fotce už zase bruneta, ale já pokud se nefotim na dením světle, tak to na fotkách asi nikdym ít červené nebudu, i když v reálu to tak je. >.< No, asi pujdu brzo na mango, už dlouho po té barvě pokukuju. :)

No, jak jsem si ale jinak slíbila, tak taky dělám, dneska skoro od rána ležím v sešitech. Asi tak do dvou hodin to ještě bylo celkem příjemné, ve společnosti španělštiny, kterou jsem si zamilovala, i když ji mám teprve prvním rokem, ovšem pak se to přehouplo do toho už nepříliš příjemného předmětu - matiky. >.< Moc mi k tomu nepřidává ani fakt, že už týden přecházím další nachlazení a ono to ne a ne přestat.

Jak trávíte víkend vy? 


6 komentářů:

  1. Ja ho chci taky. Vubec nevim kde ho sehnat :-(.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kabát je úžasný, pokukuji po dost podobném, ale v hnědé barvě. Kdysi jsem ho viděla v Brně s kapucí i bez a když teď sháním ten s kapucí, tak nikde není! Grr. Asi taky kouknu po červeném a bude to. :) A budu běhat po ulicích a hrát si na -A z PLL! Cha! :D

    A vím, že jsi zaneprázdněná, ale pokud by se naskytla trocha času a chuti, byla bych ráda, kdyby jsi pokračovala v Liebster blog award, do kterého jsem tě nominovala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za nominaci. Mám ten článek v konceptech snad už skoro tři týdny od doby, kdy mě nominovala Taychi a furt nejsem schopná se k tomu dostat. :D Snad to vyjde o vánočníách prázdninách nebo nevím no, mám toho teď fakt dost a samotnou mě to netěší.

      Vymazat
  3. Máš hezkej kabátek, samozřejmě červenej... a fotky koťátka jsou roztomilé. Taky nesnáším dlouhé cesty autobusem.

    OdpovědětVymazat
  4. To je jak kdybych ten článek psala já :D Taky mě vždycky vytáčí, když někdo neni schopnej otevřít v buse okno (pokud ho sama nemám blízko)... Pak začínám přemejšlet, jak dlouho se dá v takovým buse přežít a popadá mě panika :D

    Jinak přesně taky sháním červený kabátek s kapucí! Kde jsi tenhle sehnala? Je moc pěknej teda :) A vlasy máš krásné, hnědá by Ti moc moc slušela..

    Tak ať jde učení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Kabátek jsem nakonec koupila tu u nás na malém městě v jednom obchůdku, dokonce mi na něj dali i slevu, tam to dělají jen tak. :D A že už měli jen poslední dva. :) Jinak hnědou mám přírodní a nudila mě, takže už jsem několikátý rok na červeno, poslední rok míchám červenou se zrz a pomalu se dostávám k tomu, že bych šla na zrz uplně, protože jsem byla zrzka když jsem byla malinká, až pak mi to nějak ztmavlo.

      Vymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)