Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Skoro odfouklá

Dobrý večer.
Dneska mám kupodivu jak čas, tak náladu, takže vám teda něco napíšu. :D Povětšinu dne jsem byla v práci, ale taky jsem strávila 4 hodiny ve škole. A předtavte si, už pochytávám španělštinu. :D Začíná se mi s ní daleko lépe, než kdysi s němčinou. Já to říkam furt, že všechno se naučim, naglina v pohodě, španělština ok, jen tu němčinu nemám ráda až tak, že mi ani naučit nejde. No, naštětí tu už se učit nemusím. :D Ve španělštině jsem teda zjistila, že estudio en la universidad a nebo taky třeba že vivo en Zlin a tak podobně. :) Ještě předtím jsem měla ekonomku, kde se už rozdělovaly seminárky, ale vyšlo mito celkem fajn, mám seminárku až na prostředek prosince, takže mám dost času na přípravu, navíc je to ve dvojicích. :)

Taky mě docela potěšila zpráva, že jediná hodina, kterou v pátek mívám se přesunula na středu a mám tak pátek do školy volný. Vždy zajdu jen na chvíli do práce a jinak je to akorát plus, i kvůli tomu, když někdy pojedu v pátek domů.

V práci jinak taky v klidu, sice mi to dnes moc neutíkalo, protože mi to vždy utíká lépe dopoledne, než odpoledne, ale nakonec to uteklo a ke konci se mi podařila i naprosto bezproblémová žádost. Paní ani přes telefon nic moc vysvětlovat nechtěla, prostě konečně někdo, kdo pochopil, že nesepisuju nic závazného, ale sepisuju to jen kvůli tomu, aby jim domů přišlo info. :D 

Cestou domů mě málem ufoukl vítr, ještě, že jsem tak těžká (:D). Teď už si ale zas ležim ve své posteli a pujdu si pustit nějaký seriál. :)


3 komentáře:

  1. Takže chodíš do školy všech 5 dnů v týdnu? A jakou seminárku šup chlub se :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v pátek jsem mívala jendu hodinu, ale nakonec nám ji přesunuli na středu, tak mm školu vlastně 4 dny v týdnu. Ale tak zak..když nejsem ve škole, jsem v práci, no. :D Jinak seminárku mam z ekonomiky, ale teď ti asi přesně neřeknu to téma.

      Vymazat
  2. Myslím si, že se ti ten čas hezky rozvrhl.:))) Ať se ti seminárky daří :)

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)